ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunicat de presă

Ieri, 13 iulie 2023, Arhiepiscopia Tomisului a depus la Judecătoria Constanța o cerere de suspendare provizorie a executării silite în cazul bisericuței „Izvorul Tămăduirii” din zona Macul Roșu. Aici s-a constitut dosarul 18297/212/2023.

Tot ieri, Arhiepiscopia a depus și o cerere de contestație la executare, tot la Judecătoria Constanța, folosind o altă cale de atac, pentru aceeași bisericuță. Aici s-a constituit dosarul 18398/212/2023.

Ambele cereri au fost formulate de către doamna Stanciu Irina Luminița, avocata Arhiepiscopiei, în calitate de reprezentant convențional.

Astăzi, 14 iulie 2023, Judecătoria Constanța a răspuns cu celeritate cererii de suspendare provizorie formulate de către Arhiepiscopia Tomisului și a decis admiterea acestei cereri precum și suspendarea provizorie a executării silite, conform soluției publicate pe portalul instanțelor:

„Admite cererea de suspendare provizorie. Dispune suspendarea provizorie a executării silite în dosarul de executare silită nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluționarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 18398/212/2023 al Judecătoriei Constanța. Dispune, din oficiu, comunicarea prezentei încheieri, de îndată, către B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. Pronunțată astăzi, 14.07.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”

 

Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului