ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritatea finlandeză de sănătate a REFUZAT să recomande vaccinul bivalent anticovid pentru adulți și pentru copii și a recunoscut, totodată, că vaccinurile cauzează daune sistemului imunitar, relatează blogul Igor's Newsletter.

Autoritatea finlandeză explică faptul că aceste vaccinuri "slăbesc răspunsul imunitar":
 


Autoritatea finlandeză a citat un studiu grecesc, în care "persoanele complet vaccinate" au avut doar o zi mai puțin de absență de la locul de muncă din cauza Covid, în comparație cu persoanele parțial vaccinate (8 în loc de 9 zile) - și asta în termen de PATRU LUNI de la prima vaccinare!

Medicul-șef al institutului finlandez se referă, de asemenea, la un studiu grecesc publicat la mijlocul lunii octombrie, care a investigat cât de mult ar putea fi redusă durata îmbolnăvirilor și a absențelor pe caz de boală prin vaccinarea anticovid în rândul cadrelor medicale.

- În acest studiu, cei complet vaccinați au avut 8,1 zile de absență din cauza Covid, iar cei parțial vaccinați au avut 9,7 zile de absență. Cu alte cuvinte, cei complet vaccinați au avut cu 1,6 zile de concediu medical mai puțin în timpul celor patru luni de urmărire.

Și în cele din urmă, autoritatea finlandeză a recunoscut că protecția împotriva infecțiilor oferită de actualele vaccinuri cu ARNm este doar moderată și de scurtă durată.