ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii Direcției de Investigații Criminale au recuperat patru oboaie, sustrase din Germania, de la doi bărbați pe care i-au surprins în timp ce încercau să le valorifice într-o unitate de învățământ din București.

Instrumentele muzicale, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, ar fi aparținut unui manufacturier german și ar fi fost sustrase din incinta unui aeroport din Berlin - Germania, în cursul lunii august 2015.

Cei doi bărbați, cu vârste de 28 și 35 de ani, domiciliați în București, au fost ajutați de un al treilea bărbat, în vârstă de 25 de ani, din județul Vâlcea, în încercarea de a valorifica cele patru instrumente muzicale.

Pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză, a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate și alte accesorii ale instrumentelor recuperate de polițiști, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.