ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu va efectua luni și marți o vizită oficială în România. Corina Crețu se va întâlni și cu premierul Viorica Dăncilă, după o serie de critici aduse de către comisarul european, executivului, informează Mediafax.


Corina Crețu va participa pe parcusul vizitei în România la conferința ”Informarea și îmbunătățirea comunicării privind politica de coeziune a UE în România”.Comisia Europeană a transmis printr-un comunicat că la această conferință va lua parte atât comisarul european, cât și comisarul european pentru buget și resurse umane Günther Oettinger, alături de: premierul Viorica Dăncilă, de Karl-Heinz Lambertz, președintele Comitetului Regiunilor, și de dl. Vazil Hudak, vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții.

 

Vizita comisarului european pentru politică regională are loc după un schimb de replici cu Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă pe tema absorbției fondurilor europene. De asemenea, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Parlament, că Traian Băsescu și Victor Ponta o pot pune premier pe Corina Crețu atunci când vor ajunge ei membri ai PSD, susținerea partidului fiind acum pentru Viorica Dăncilă.

Premierul Dăncilă s-a întâlnit cu Papa Francisc: Mi-a spus că vine în România în 2019