ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis își continuă turneul african alături de soția sa, Carmen Iohannis, și liota de consilieri care au prins prilejul să viziteze pe bani publici diverse țări. Aflat în Tanzania, președintele Klaus Iohannis a participat la o petrecere la hotelul din Dar es Salaam alături de români cu probleme penale, susține Știripesurse.

Potrivit unor surse locale, președintele României s-a întâlnit la Hyatt Zanzibar cu români tineri, frumoși și... dați în urmărire internațională pentru delapidare, fraudă și abuz in serviciu.

Președintele și soția sa apar într-o fotografie alături de Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera.
 
Acesta apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane urmărire, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari.

Robert Kraus și soția sa sunt cunoscuți în Dar es Salaam pentru petrecerile la care participă în localurile de lux. În 2014, Kraus a fost arestat și în Tanzania.

La evenimentul de la hotel au mai participat și alți români cu probleme penale, cum ar fi Adrian Simion Nikitas fost patron Callatis Therm, în prezent „Country Manager & Head of International Development at Euroinvest Holding Zanzibar Ltd”.
 
Victor Ciutacu reacționează
 
„Are Securitatea un talent Dumnezeiesc de a-i face varză cu carne pe politicienii pe care vrea să-i dea pe gheață. Tocmai l-a rezolvat și pe Înalt, i-a băgat pe gât doi investitori români de largă respirație care-s pe goană în Tanzania/Zanzibar. Și, ca să fie treaba oablă și să rămână consemnat momentul întru eternitate, a mai și pus-o pe neghioaba aia închipuită de la TVR să-i ia sincron unuia dintre ei (link în primul comentariu și video mai jos). Acum știe și Alinuța unde să-i găsească...

Vedeți o fotografie-mărturie cu Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera. Acesta apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane urmărire, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari, arestat și în Tanzania pentru fraudă. Intevievatul e Adrian Simion Nikitas fost patron Callatis Therm, în prezent „Country Manager & Head of International Development at Euroinvest Holding Zanzibar Ltd.”.

Episoade istorice precedente: Sorin Beraru la întâlnire cu Năstase în Tel Aviv, Costică Argint cu Tăriceanu și Cioroianu la Roma, plus Elan Schwartzenberg cu Băsescu în Israel”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.
 
FOTO: