ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Theresa May nu va mai avea loc „din motive obiective, ce țin exclusiv de partea britanică'”, informează Administrația Prezidențială. 

Întrevederea dintre Klaus Iohannis și Theresa May era programată pentru miercuri, la solicitarea premierului britanic, iar motivul pentru care aceasta nu a mai avut loc este legat de faptul că ședința de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din UE este încă în desfășurare, precizează Președinția de la București. 

Klaus Iohannis efectuează miercuri o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. 

El urmează să participe și la recepția și dineul organizate cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către prințul de Wales. Șeful statului participă la acest eveniment la invitația reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.