ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moartea tristă a lui Colin Powell ar trebui să atragă mai multă atenție asupra fenomenului infectărilor cu SARS-CoV-2 în cazul persoanelor complet vaccinate, scrie Joel S. Hirschhorn într-un articol-studiu publicat pe site-ul LifeSiteNews.
 
Puteți alege să credeți teoria conform căreia infectările post-vaccinare nu reprezintă un motiv de îngrijorare, ci doar un inconvenient minor, deoarece vaccinurile Covid nu sunt și nu pot fi 100% eficiente. Sau puteți lua în considerare datele din lumea reală care arată cât de grave sunt cu adevărat aceste cazuri.
 
Studiu al Departamentului Apărării
 
Datele publicate recent într-un studiu important al Departamentului Apărării (DOD) merită o atenție deosebită. Studiul se numește „Project Salus”. Un indiciu despre cât de importante sunt aceste date este faptul că site-ul oficial care le prezenta a fost închis. (Studiul este încă disponibil pe acest site.) O interpretare logică este că agențiile federale care se ocupă de pandemie, și anume NIH, CDC și FDA, au fost deranjate de datele pe care urmează să vi le prezint. De ce? Pentru că ele contrazic argumentul establishment-ului în favoarea vaccinurilor Covid și minimizarea de către aceasta a importanței cazurilor de infectare post-vaccinare. Ar trebui remarcat faptul că acest studiu nu a primit nicio atenție din partea mass-mediei convenționale. 
 
Titlul raportului este „Eficacitatea vaccinurilor ARNm COVID-19 împotriva variantei Delta în rândul a 5,6 milioane de beneficiari Medicare cu vârsta minimă de 65 de ani”. Acesta este datat 28 septembrie 2021.
 
Studiul DOD a fost realizat folosind datele medicale ale persoanelor care au fost complet vaccinate. Din acest grup, 2,7 milioane au fost vaccinate cu Pfizer și 2,9 milioane cu Moderna. Iată principalele constatări:  

  • Au existat 161.000 de cazuri de infectare post-vaccinare;
  • Au avut loc 33.000 de spitalizări;
  • Au fost înregistrate 10.400 de internări în unități de terapie intensivă;
  • Au avut loc 3.381 de decese, pentru o rată a mortalității de 2,1%.
Prima reacție din partea susținătorilor vaccinurilor din sistem este că toate aceste cifre reprezintă procente foarte mici din eșantionul total de 5,6 milioane de persoane complet vaccinate. Corect. Tot ceea ce ilustrează aceasta este tirania procentelor mici atunci când se analizează impactul vaccinurilor asupra sănătății. 
 
Dar există motive pentru care datele DOD subestimează adevăratul impact negativ al infectărilor post-vaccinare. Principalul este faptul că studiul a urmat procedura CDC de a nu lua în calcul niciun impact negativ asupra sănătății care s-a produs în termen de 14 zile de la ultima doză de vaccin. Acest lucru este important, deoarece unele studii au constatat că o mare parte din efectele negative asupra sănătății, cum ar fi afecțiuni ale sângelui provocate de vaccinuri, au loc în decurs de câteva zile de la vaccinare. Această omisiune este o înșelăciune deliberată care are ca unic scop subevaluarea impactului negativ al vaccinurilor asupra sănătății.

De asemenea, trebuie precizat faptul că acest studiu nu a examinat efectele adverse grave asupra sănătății, inclusiv decesul, rezultate în urma vaccinărilor, fără nicio infecție Covid cu mult timp înainte și, posibil, cu mult timp după infectarea post-vaccinare. Acest lucru a fost detaliat aici.

Un alt aspect de luat în considerare este faptul că studiul DOD a fost realizat pe o cohortă de aproximativ 10% din întreaga populație Medicare. Și este rezonabil să credem că grupul demografic cu vârste peste 65 de ani a fost foarte probabil vaccinat în proporție foarte mare. New York Times a afirmat în august că cel puțin 80% dintre persoanele de 65 de ani și mai mult sunt vaccinate în SUA. Astfel, numărul total de decese pentru acest grup mare, rezultate în urma infectării post-vaccinare, ar putea fi mare; poate peste 10.000. Într-adevăr, s-a raportat pe scară largă că peste 80% din decesele cauzate de Covid sunt înregistrate la această categorie de populație. Sfârșitul tragic al lui Colin Powell, în vârstă de 84 de ani, care avea două probleme medicale majore subiacente, se încadrează, de asemenea, la populația de 65 de ani și mai în vârstă. Aceștia sunt deosebit de predispuși la riscul ca sistemul lor imunitar să nu fie capabil să blocheze o infecție apărută după vaccinare, atunci când protecția vaccinului se diminuează semnificativ. Powell cu siguranță își făcuse vaccinurile inițiale cu multe luni înainte. 
 
O altă cauză a subevaluării deceselor Covid survenite post-vaccinare este faptul că multe dintre acestea sunt probabil numărate doar ca decese Covid, fără a se lua în considerare statutul de persoană complet vaccinată. 
 
Luând în considerare toți acești factori, numărul total al deceselor cauzate de infectări cu SARS-CoV-2 survenite în urma vaccinării anti-Covid în SUA se situează, probabil, undeva între 10.000 și 20.000. Și crește pe măsură ce tot mai multe persoane vaccinate se confruntă cu scăderea eficienței vaccinurilor.
 
Studiul a subliniat faptul că datele prezentate mai sus au indicat o îmbunătățire semnificativă a datelor analoge din perioada martie-decembrie 2020, când Covid era galopant și nu începuse vaccinarea - de exemplu, rata mortalității de 2,1% pentru cazurile de infectare a celor vaccinați, comparativ cu 12%, cât era în perioada anterioară vaccinării. Bine. Această afirmație este corectă. Dar gândiți-vă că aproximativ 3.000 de decese provocate de calamitatea din 11 septembrie 2001 au fost considerate de o importanță enormă pentru mass-media. Atunci, de ce cele 3.381 de decese raportate în studiul DOD nu sunt de interes pentru mass-media convențională?

Date înregistrate în state individuale 

În Massachusetts, s-a raportat în această lună că numărul total de cazuri de infectare post-vaccinare a fost de 44.498, cu 345 de decese (0,8%).

În Carolina de Sud, s-a raportat luna aceasta că au fost înregistrate 14.992 de cazuri de infectare post-vaccinare, cu 350 de decese, ceea ce arată o rată a mortalității mult mai mare (2,3%).

În Oregon, s-a raportat în această lună că din 28.075 de cazuri de infectare post-vaccinare au rezultat 237 de decese (0,8%). 

Pentru Indiana, numărul cazurilor de infectare post-vaccinare raportate a fost de 39.000, cu 334 de decese (0,8%). 

În Minnesota, numărul total de cazuri raportate a fost de 32.796, cu 185 de decese (0,6%).
 
La 12 octombrie, CDC a raportat 7.178 de decese survenite în urma unor infectări post-vaccinare, 85% dintre ele fiind înregistrate la persoane peste 65 de ani. CDC nu mai ține evidența tuturor cazurilor de infectare a vaccinaților, ci doar a deceselor și spitalizărilor. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că datele CDC nu sunt de încredere. Așadar, extrapolând datele pentru cele șase state de mai sus la întreaga națiune (folosind datele demografice) rezultă 14.510 decese din rândul persoanelor infectate după vaccinare la 1,6 milioane de cazuri și o rată a mortalității de 0,9%. Această rată este mai mică decât cea de 2,1% din studiul DOD; acest lucru ar putea fi explicat prin faptul că multe dintre infectările post-vaccinare apar la persoane mai tinere de 65 de ani și printr-o anumită subraportare a deceselor rezultate în urma infectării post-vaccinare, probabil pentru că acestea sunt numărate ca decese Covid.

Scăderea eficacității vaccinurilor 

Decesele sunt importante pentru că arată adevărata limitare a actualelor vaccinuri Covid. În prezent, este recunoscut faptul că eficacitatea acestora scade rapid cu timpul. În general, după aproximativ șase luni, acestea devin ineficiente. S-a constatat în acest studiu că ratele de infectare la 5-6 luni după vaccinare sunt de două ori mai mari decât la 3-4 luni după vaccinare. De asemenea, datele au arătat că eficacitatea vaccinurilor cu ARNm este inferioară celor prevăzute în studiile companiilor farmaceutice care au dus la aprobarea lor de către FDA.
 
Un grafic nepublicat al datelor CDC (inclus într-un buletin informativ al Rational Ground, în data de 14 octombrie 2021) a arătat o creștere accentuată a numărului de decese cauzate de Covid în spitale începând cu aprilie 2021, crescând de la 3,1 la 15,1% în cazul pacienților vaccinați în mai 2021. Această perioadă corespunde celor cinci luni de la începerea programului de vaccinare în masă; o perioadă în care vaccinurile își pierd eficacitatea. Odată cu trecerea timpului, tot mai multe persoane își pierd protecția oferită de vaccinuri, fapt ce duce la creșterea numărului de infectări post-vaccinare.
 
Acest declin grav al eficacității vaccinurilor ar trebui să-i facă pe oamenii raționali și obiectivi să concluzioneze că un vaccin care oferă doar câteva luni de protecție nu ar trebui să fie descris ca o soluție medicală demnă de a fi utilizată și impusă pe scară largă. Iar în ceea ce privește ineficiența împotriva variantei Delta, are sens să credem că repetarea unor doze de rapel ale acelorași vaccinuri va produce rezultate mai bune? În cel mai bun caz, acestea ar putea doar să întârzie infectarea. 
 
Înrăutățirea stării de sănătate după vaccinare a fost interpretată ca fiind rezultatul deteriorării sistemului imunitar cauzată de vaccinuri. În literatura de cercetare medicală, acest fenomen este numit „Antibody Dependent Enhancement” (ADE) - îmbunătățire dependentă de anticorpi. Aceasta se referă la slăbirea sistemului imunitar ca urmare a vaccinărilor.
 
În ceea ce privește scăderea eficacității vaccinurilor, trebuie menționat faptul că două studii din Israel și Qatar, publicate în New England Journal of Medicine, au demonstrat existența acestei amenințare la persoanele complet vaccinate. Iar în Israel s-a raportat o creștere a numărului de cazuri de Covid-19 în rândul persoanelor complet vaccinate. Potrivit doctorului Haviv, cei vaccinați reprezintă 85-90% din toate spitalizările noi și 95% din cazurile „severe” de la Herzog Medical Center din Ierusalim.
 
Impactul vaccinării 

Au existat, de asemenea, rapoarte conform cărora procente foarte mari de internări în spitalele din SUA sunt reprezentate de persoane complet vaccinate. O persoană din interior a raportat că, în timp ce rata vaccinării era mai mică de 50% în comunitatea în care lucra, aproximativ 90% dintre persoanele internate în spital fuseseră complet vaccinate.
 
În mai multe state s-a raportat că 40% dintre pacienții spitalizați cu Covid erau complet vaccinați, inclusiv în New York. De la 1 iulie, aproape 40% dintre toți locuitorii din Onondaga County care au fost testați pozitiv la noul coronavirus erau complet vaccinați.
 
Recent, pentru Maryland s-a raportat că, în ultimele trei luni, în Anne Arundel County, aproximativ 30% dintre persoanele spitalizate cu Covid sunt complet vaccinate. În comitatul vecin, Howard County, autoritățile sanitare au declarat că aproximativ 30%-40% din persoanele spitalizate cu Covid sunt complet vaccinate. Asta înseamnă o mulțime de cazuri de infectare post-vaccinare.
 
Un raport recent al Public Health England arată că 163 din cele 257 de persoane (63,4%) care au murit din cauza variantei Delta în termen de 28 de zile de la un test pozitiv la Covid între 1 februarie și 21 iunie au primit cel puțin o doză de vaccin.
 
Imunitatea naturală 

O constatare foarte importantă a studiului DOD, care merita în sine atenția presei convenționale, a fost aceea că singura variabilă care a explicat rezistența semnificativă la efectele negative grave asupra sănătății cauzate de infectarea post-vaccinare a fost imunitatea naturală rezultată în urma unei infectări anterioare cu SARS-CoV-2.
 
Dacă vrem să privim realitatea cu onestitate, atunci imunitatea naturală trebuie percepută ca inamicul vaccinării în masă. Faptul că guvernele refuză să recunoască imunitatea naturală, în timp ce impun din ce în ce mai mult vaccinarea, este o respingere rușinoasă a științei medicale. Într-adevăr, există acum dovezi medicale incontestabile că imunitatea naturală este mai eficientă, în special împotriva variantelor, și mai durabilă decât cea obținută prin vaccinare. Toate acestea o fac să fie o amenințare pentru vaccinarea în masă. 

Spitalul Universitar St. Lukes din Pennsylvania a recunoscut imunitatea naturală, acordându-le angajaților care o au o amânare de cel puțin un an pentru a se vaccina. Având în vedere că lucrători din multe domenii refuză vaccinarea chiar și cu riscul de a-și pierde locul de muncă, cu un impact uriaș asupra economiei și societății noastre, poate că guvernul federal și marile companii vor fi obligate să acționeze într-o manieră similară, recunoscând imunitatea naturală. 

Impactul protecției obținute prin vaccinare

Finalmente, merită menționată această cercetare raportată recent: s-a constatat o încărcătură virală ridicată la „158 din 232 de persoane simptomatice nevaccinate (68%...) și la 156 din 225 de persoane complet vaccinate (69%...)”. Asta înseamnă că nu a existat nicio diferență între persoanele simptomatice vaccinate și cele nevaccinate în ceea ce privește purtarea, respectiv, răspândirea virusului. De asemenea, s-a constatat o încărcătură virală ridicată la „7 din 24 de persoane nevaccinate (29%...) și la 9 din 11 persoane asimptomatice complet vaccinate (82%...)”.  Aceasta înseamnă că, în rândul persoanelor asimptomatice, a existat un procent mai mare de persoane cu încărcătură virală ridicată printre cele vaccinate.
 
O concluzie pertinentă este că persoanele nevaccinate care iau virusul au mai multe șanse să stea acasă, la pat, cu simptome, în timp ce persoanele vaccinate care iau virusul (infectare post-vaccinare) pot adesea să nu aibă niciun simptom și, prin urmare, să își continue rutina zilnică fără să știe că răspândesc virusul. Acesta este motivul pentru care mulți experți medicali se referă la cei vaccinați ca fiind super răspânditori. Într-adevăr, eminentul Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor cu ARNm, a subliniat faptul că persoanele vaccinate, în activitățile lor normale, „vor răspândi virusul foarte repede”. 
 
În ceea ce privește cazurile de infectare și decesele rezultate în urma acestora, trebuie reținut faptul că este posibil să existe o mare cantitate de virus SARS-CoV-2 în circulație, în special varianta Delta. Iar acest lucru se întâmplă în timp ce persoanele complet vaccinate au parte de o protecție tot mai scăzută din partea vaccinului. Iar rapelurile nu fac decât să întârzie această pierdere a eficacității. Toate acestea înseamnă creșterea numărului de cazuri de infectare post-vaccinare, dintre care unele se soldează cu deces, în special în cazul celor mai vulnerabili, adică a persoanelor în vârstă, a celor cu un sistem imunitar compromis (precum Colin Powell) și a celor cu comorbidități grave, inclusiv obezitate. Persoanele vulnerabile vaccinate ar trebui să ia în considerare o doză săptămânală de ivermectină sau hidroxiclorochină și doze zilnice de vitaminele C, D, zinc și quercetină. Acestea ar ajuta la prevenirea infectării cu noul coronavirus și la întărirea sistemului imunitar.