ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și alte publicații conservatoare din lume scriu despre ce vede dar nu comentează presa aservită sistemului globalist. După cum a prezentat și ActiveNews, putatul britanic Andrew Bridgen a susținut în Parlamentul britanic că vaccinurile experimentale COVID-19 sunt principala cauză a deceselor în exces care au avut loc la nivel mondial începând cu 2021, informează LifeSIteNews.

Parlamentul britanic a organizat la 20 octombrie prima dezbatere din istorie privind actuala criză a excesului de decese. Evenimentul a fost organizat de Bridgen, care a declarat că a încercat timp de nouă luni să organizeze dezbaterea, dar a fost refuzat de 20 de ori înainte de a primi în cele din urmă aprobarea.

Când Bridgen și-a început discursul, s-au auzit aplauze puternice din partea mulțimii adunate la galeria publică a Parlamentului. Așa cum era de așteptat, din cauza subiectului controversat al dezbaterii, doar câțiva parlamentari au venit, iar sala de 650 de locuri a rămas în mare parte goală.

"Am înregistrat mai multe decese în exces de la 21 iulie [decât] în tot anul 2020", a declarat fostul membru al Partidului Conservator. "Spre deosebire de pandemie, însă, aceste decese nu sunt în mod disproporționat ale bătrânilor. Cu alte cuvinte, decesele excesive îi lovesc pe oamenii aflați în floarea vârstei".

"Dar nimănui nu pare să îi pese. Mă tem că istoria nu va judeca această casă cu blândețe."

"Numeroase țări sunt cuprinse în prezent de o perioadă de mortalitate neașteptată și nimeni nu vrea să vorbească despre asta", a declarat Bridgen.

El a abordat rolul negativ al mass-mediei mainstream, afirmând că "mass-media a dezamăgit grav publicul britanic".

De asemenea, parlamentarul britanic a criticat Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie (ONS) pentru că a prezentat statisticile privind mortalitatea într-un mod distorsionat și nu a furnizat informații importante.

"Cele mai multe dintre cifrele importante au fost ținute ascunse", a declarat el. "Alte date au fost prezentate în mod ciudat, într-un mod distorsionat, iar persoanele îngrijorate care au încercat să evidențieze constatări importante și să pună întrebări s-au trezit atacate în mod inexplicabil."

Bridgen a prezentat mai multe dovezi care arată o rată neașteptat de mare a mortalității în rândul tuturor categoriilor de vârstă de la lansarea vaccinurilor COVID-19.

El a citat creșterea bruscă a numărului de decese la bărbații cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani din Marea Britanie în a doua jumătate a anului 2021 ca un potențial indiciu care indică impactul mortal al injecțiilor COVID.

"Dovezile sunt fără echivoc", a afirmat el. "A existat o creștere evidentă, în trepte, a mortalității în urma implementării vaccinului. A existat o amânare în iarna 2021/22, deoarece au existat mai puține decese respiratorii decât se așteptau, dar în rest excesul a fost neîncetat la acest nivel ridicat".

"Datele Ambulanței oferă un alt indiciu", a continuat el. "Apelurile de ambulanță pentru urgențe care pun în pericol viața au fost rulate la un nivel constant de 2.000 de apeluri pe zi până la introducerea vaccinului. De atunci, a crescut la 2.500 pe zi, iar de atunci apelurile au rămas la acest nivel."

"Un studiu pentru a determina statutul de vaccinare al unui eșantion de astfel de solicitanți ar fi relativ rapid și ieftin de realizat, însă nimeni nu pare interesat să verifice aceste informații vitale."

Deputatul britanic a mai subliniat creșterea alarmantă a bolilor de inimă de la lansarea vaccinului COVID.

"Studiile din Olanda, Germania și din întreaga lume au arătat fiecare că cea mai mare mortalitate după vaccinare a fost observată în regiunile cele mai puternic vaccinate. Așadar, trebuie să ne întrebăm: De ce mor oamenii? Începând cu anul 2022, s-a înregistrat un exces de 11% în ceea ce privește decesele cauzate de boli cardiace ischemice și un exces de 16% în ceea ce privește decesele cauzate de insuficiența cardiacă. Între timp, decesele cauzate de cancer [sunt] cu doar un procent peste nivelurile așteptate, ceea ce reprezintă o dovadă în plus că nu este vorba pur și simplu de un alt factor care afectează decesele în general, cum ar fi faptul că nu se ține cont de îmbătrânirea populației sau de un NHS [Serviciul Național de Sănătate] care eșuează."

"Sistemele de supraveghere concepute pentru a depista o problemă de siguranță au avut toate semnale roșii, dar nimeni nu se uită", a spus el.
 
VIDEO: