ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm mai jos un interviu cu celebrul profesor Perronne, o piesă de rezistență împotriva narațiunii globaliste care ține isonul pandemiei de COVID-19. Timp de o oră, el ne vorbește despre culisele acestor narațiuni, iar interviul a fost acordat pentru Le Courrier des Stratèges.

Profesorul Perronne este acum o emblemă. Acest specialist în boli tropicale și boli infecțioase emergente, profesor universitar și șef al departamentului de boli infecțioase de la Spitalul Garches, a întruchipat rezistența la povestea globalizată privind COVID. Acest angajament a urmat studiilor timpurii asupra bolii Lyme, înainte de apariția COVID, care i-au permis să măsoare impactul tehnicilor utilizate de industria farmaceutică, inclusiv hidroxiclorochina, pentru a influența opinia publică.

Timp de mai bine de o oră, Christian Perronne a răspuns la  o serie de întrebări  despre criza sanitară pe care o traversăm și despre manevrele din culise. Răspunsurile sale valoroase, fără pic de ironie, sunt o mărturie importantă pentru viitor. Suntem într-adevăr convinși că, în următorii ani, și chiar luni, barajul construit de propaganda oficială împotriva „conspirației", care este în realitate spiritul critic natural în căutarea faptelor și a adevărului, nu va înceta să ia apă până nu se va rupe complet.

Vorbind despre începuturile pandemiei, acesta își amintește cum toți medicii, fiind deja manipulați de mass-media și guvern, s-au îndepărtat de el:

„La începutul crizei, toți au început să facă un pas înapoi când mă vedeau” 

Și asta pentru că el puncta anumite lucruri care din start erau înșelătoare, precum testul PCR, despre care spune că este total lipsit de sens în cazul de față.
 
Poziția sa antivaccinistă, care a fost făcută publică, a supărat inclusiv Consiliul Medicilor așa cum mărturisește el:
 
„Am vorbit despre poziția mea la TV și ulterior am fost chemat de Consiliul Medicilor”.  Acesta s-a luptat cu o presiune uriașă în acea perioadă, fiind discreditat adeseori de agențiile de presă, care susțineau că eliberează informații greșite. 
 
 Acesta susține mai departe că vaccinul nu a fost conceput pentru a preveni virusul, argumentul său fiind acela susținut de mai mulți oameni de știință și chiar de date oficiale care spun că acesta nu a  fost „testat pentru capacitatea sa de a preveni transmiterea virusului". 
 
„Este un pseudovaccin, mai periculos decât virusul”.
 
 
VIDEO: