ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson l-a intervievat  pe cardiologul Aseem Malhotra, care a suferit recent o tragedie personală.

Medicul împărtășește gândurile sale pătrunzătoare despre efectele nocive asociate cu vaccinul Covid-19. Tatăl său a murit subit după vaccinarea cu ARNm.

„La revedere, tată. Îți promit din toată inima că mă voi asigura că moartea ta prematură nu va fi în zadar și că vom obține dreptate pentru toți cei care au suferit inutil din cauza unui vaccin ARNm care probabil nu ar fi trebuit să fie aprobat niciodată și cu siguranță nu fără un consimțământ cu adevărat informat”, a declarat el.

Interviul exploziv urmărește nu doar efectul vaccinului asupra organismului, despre care doctorul Malhotra spune că este unul cu totul dezastruos, prin inflamația pe care o produce la nivelul vaselor de sânge, el discută de asemenea despre structura Big Pharma, despre alte medicamente periculoase care au ajuns de asemenea, pe piață, din același interes: profitul. 
 
Acesta susține de asemenea, că FDA și companiile care ar trebui să se ocupe de analiza și corectitudinea datelor înainte de a aproba un anumit medicament pe piață, „împart” la rândul lor profitul cu companiile farmaceutice, motiv pentru care nu doar că se crează un mare conflict de interese, dar ia nașterea un adevărat sistem: Big Pharma, care nu mai lucrează în beneficiul oamenilor, ci în interes strict economic. 

 
VIDEO: