ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Ciolacu a anunțat oficial pe pagina sa de Facebook decizia de a merge cu Gabriela Firea în alegerile pentru București: "Este soluția corectă"

"Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență  și circ! 

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București! 

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.  

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. 

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!", a scris Ciolacu.
 

Gabriela Firea, prima reacție

Președinta organizației PSD București, Gabriela Firea, a salutat decizia lui Marcel Ciolacu de a o nominaliza oficial candidat la Primăria Capitalei.

"Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureștenilor la o viață mai bună, într-un oraș civilizat. Voi redeschide toate șantierele blocate și voi reda curățenia și frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în școli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură", a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook. 

Astfel, Gabiela Firea îi va avea contracandidați pe Nicușor Dan, cel care a învins-o în 2020, pe Sebastian Burduja (PNL) și pe Cristian Popescu Piedone (PUSL).