ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întrebat dacă candidează la prezidențiale, George Simion a spus: ”Este o posibilitate. Tot mai mulți colegi îmi propun acest lucru. Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârșit cu șanse", a afirmat liderul AUR, conform RomâniaTV.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că sâmbătă va avea loc congresul pentru alegerea candidatului la prezidențiale. ”Vrem să ne batem cu acest sistem comasat nedemocratic, a spus Simion. El a precizat, despre intrarea în cursa pentru prezidențaile, că este o posibilitate și că tot mai mulți colegi îi propun acest lucru.

”AUR va avea șase mandate, sperăm și la al șaptelea, în funcție de cei care trec sau nu pragul, USR va avea trei și să vedem ce fac cei de la UDMR și de la SOS. Avem consilieri în toate consiliile municipale și județene, cu excepție Harghita și Covasna. Suntem bucuroși că aceste. Aceste alegeri au fost puternic afectate, a fost un haos în organizare”, a declarat Simion.

El a precizat că AUR ”atacă cu tărie alegerile prezidențiale”. ”Avem o ședință de Biroul Național diseară, iar sâmbătă congres pentru alegerea candidatului la prezidențiale. Vrem să ne batem cu acest sistem comasat nedemocratic. Nu poți să zici că ai șanse reale la niște alegeri locale când sunt alegeri într-un singur tur și sunt decalate cu patru luni”, a mai spus Simion.

Întrebat dacă candidează la prezidențiale, George Simion a spus: ”Este o posibilitate. Tot mai mulți colegi îmi propun acest lucru. Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârșit cu șanse.”