ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO:

Cu prilejul Conferinței de Securitate de la Munchen, lui Bill Gates i s-a pus întrebarea dacă va mai putea fi atins obiectivul OMS de vaccinare anti-Covid a minimum 70% din populația lumii până în luna iulie a anului 2022.
 
Destul de visător, magnatul Microsoft care confundă antivirușii de calculator cu injecțiile ARNm a spus că nu crede că vaccinurile vor putea fi pompate până la acea dată în venele majorității cetățenilor, că este prea târziu pentru asta, dar că oricum există o mulțime de alte boli și, momentan, nu mai există cerere (pe piață) pentru vaccinurile împotriva SARS-CoV-2, așa că statele lumii ar trebui să fie capabile să-și stabilească prioritățile.

O altă declarație contrariantă a lui Bill Gates de la aceeași conferință a fost că „din păcate, virusul în sine - în special varianta numită Omicron - a făcut o treabă mai bună la nivelul populației mondiale decât am făcut-o noi cu vaccinurile” în ceea ce privește dobândirea imunității de turmă.