ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Inventatorul tehnologiei ARNm, Dr. Robert Malone,  a reafirmat că imunitatea naturală este mult mai eficientă decât vaccinurile anticovid pentru a ține virusul la distanță, informează LifeSite News.

Dr. Robert Malone M.D., M.S. a declarat sâmbătă pentru Stephen K. Bannon de la Real America's Voice că, potrivit noilor date pe care le-a primit, "imunitatea naturală este de aproximativ 20 de ori mai mare decât este vaccinul".

Malone i-a mai spus lui Bannon că este de acord cu persoanele care numesc inocularea cu ARNm "terapie genetică".

"Este o terapie genică aplicată la vaccinuri", a confirmat el și a adăugat că înțelege reticența multor oameni de a face vaccinuri cu ARNm.

"Le respect punctul de vedere", a spus Malone.

"Au dreptul de a fi reticenți cu privire la o nouă tehnologie care nu este bine înțeleasă".

Malone a explicat care este diferența cheie dintre vaccinurile tradiționale, cum ar fi cele utilizate împotriva poliomielitei, a variolei și a febrei galbene, și diferitele injecții cu ARNm utilizate împotriva COVID-19: proteina spike. Vaccinurile clasice sunt definite ca fiind injectarea unui organism ucis pentru a preveni boala. Aceste vaccinuri "exprimă toate proteinele unui anumit virus", a spus el.

Dar, spre deosebire de aceste vaccinuri, vaccinurile COVID-19, cum ar fi cele fabricate de Pfizer și Moderna, se concentrează pe o singură proteină spike care a suferit o ușoară mutație. Malone a avertizat că această tehnologie prezintă riscuri de inflamații cardiace și reacții autoimune, în special la tineri.

În iunie 2021, Malone a dat mai multe avertismente că viitoarele probleme autoimune vor fi cauzate de proteinele spike din cadrul injecțiilor cu ARNm. De asemenea, el a declarat într-un podcast (cenzurat ulterior de YouTube) că Food and Drug Administration (FDA) era conștientă de faptul că proteinele spike sunt "biologic active și ar putea călători de la locul de injectare și provoca reacții adverse, iar proteina spike, dacă este biologic activă, este foarte periculoasă".

Bannon i-a oferit inventatorului ARNm posibilitatea de a repeta aceste avertismente pe tot parcursul emisiunii. În timpul conversației, Malone a criticat, de asemenea, viteza cu care au fost create vaccinurile cu ARNm.

Cercetătorul are o experiență de peste treizeci de ani în domeniul vaccinurilor. El a descoperit transfecția ARN și a explicat că, în timp ce se afla la Institutul Salk din San Diego, în 1988, a inventat vaccinurile cu ARNm. Cercetările sale au fost continuate în anul următor la o companie farmaceutică numită Vical, iar între 1988 și 1989 Malone a scris documentele de brevetare pentru vaccinurile cu ARNm.

După ce a dat mai multe avertismente cu privire la pericolele reprezentate de tehnologia ARN utilizată în vaccinurile COVID-19, Malone a fost eliminat de pe Wikipedia și a fost retras temporar de pe LinkedIn în iulie 2021. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews