ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informațiile despre inventatorul tehnologiei ARNm, folosită în vaccinurile anticovid, au fost eliminate de pe site-ul enciclopedic online Wikipedia după ce acesta a avertizat public împotriva administrării vaccinurilor experimentale de terapie genică tinerilor și după ce a avertizat public că nu există suficiente informații despre vaccin pentru a da un consimțământ în cunoștință de cauză, informează LifeSite

Robert Malone, inventatorul tehnologie ARNm, a declarat că Food and Drug Administration (FDA) era conștientă că proteinele spike sunt "biologic active și ar putea călători de la locul de injectare și provoca evenimente adverse, iar proteina spike, dacă este biologic activă, este foarte periculoasă".

Apoi, apărând la emisiunea "Tucker Carlson Tonight" de la Fox News câteva zile mai târziu, Dr. Malone a emis noi avertismente cu privire la vaccinuri, al căror conținut este contrar celui promovat de către mass-media mainstream. Inventatorul ARNm a declarat că nu există încă suficiente date pentru ca cineva să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la administrarea vaccinurilor.  

Malone a avertizat, de asemenea, împotriva administrării injecțiilor în rândul tinerilor: "Am o prejudecată că beneficiile probabil nu depășesc riscurile la această grupă. Dar, din păcate, analiza riscurilor și beneficiilor nu se face". 


Cel mai competent jurnalist la ora actuală, Carlson, l-a descris pe Malone ca fiind probabil "cea mai calificată persoană de pe planetă pentru a discuta acest subiect", având în vedere statutul său de inventator al tehnologiei care stă la baza injecțiilor care sunt acum distribuite și, în unele cazuri, obligatorii pentru oamenii din întreaga lume.  

Cu toate acestea, la doar câteva zile după lansarea podcastului Dark Horse, intrarea din Wikipedia pentru "vaccinul ARN" a fost schimbată, eliminându-l pe el și rolul său din articol și, astfel, eliminând potențial greutatea pe care avertismentele sale cu privire la această tehnologie ar putea-o transmite.  

O versiune arhivată a site-ului, din 14 iunie 2021, îl menționează în mod clar pe Malone ca fiind creatorul și cercetătorul inițial al tehnologiei.  

Doar două zile mai târziu, pe 16 iunie, site-ul a fost modificat pentru a elimina orice mențiune a doctorului Malone din textul articolului. În loc să detalieze realizările sale, intrarea afirmă acum că tehnologia ARNm a fost descoperită de "cercetătorii de la Institutul Salk, Universitatea din California, San Diego și Vical". 

Mai mult, în actuala versiune a Wikipedia, Katalin Karikó este menționată ca fiind "un om de știință care a făcut o descoperire cheie în dezvoltarea vaccinurilor cu ARNm". După cum au remarcat comentatorii de pe YouTube, Karikó este, spre deosebire de Dr. Malone, un susținător public al vaccinurilor experimentale, comentând pentru The Guardian în noiembrie 2020 despre vaccinul cu ARNm: "Nu m-am îndoit niciodată că va funcționa". 

Biochimista maghiară în vârstă de 66 de ani este în prezent vicepreședinte senior la BioNTech RNA Pharmaceuticals, ocupând această funcție din 2013, și este șeful terapiilor de înlocuire a proteinelor ARN. BioNTech are un parteneriat cu Pfizer pentru dezvoltarea, producerea și distribuirea injecției experimentale COVID-19, dezvoltată în grabă.  

Între Dr. Malone și Karikó se poate observa o diferență marcantă de ton față de injecțiile COVID-19. În timp ce Malone a avertizat că nimeni nu are suficiente informații pentru a putea lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la administrarea vaccinului, Karikó a salutat ARNm ca pe o potențială "platformă universală" pentru viitoarele medicamente. 

Între timp, numărul reacțiilor adverse și al deceselor survenite după vaccinurile anticovid continuă să crească. The Defender a relatat că cele mai recente date de la Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA numără acum 411.931 de evenimente adverse totale după injectarea COVID-19, inclusiv 6.985 de decese și 34.065 de rapoarte de leziuni grave. 

Din acest număr, VAERS a remarcat că există 186.196 de evenimente adverse pentru vaccinul Pfizer/BioNTech, cu 2.403 decese și 16.139 de evenimente grave.  

Atât de mult a devenit site-ul un susținător al "propagandei" de stânga, încât co-fondatorul Wikipedia, Larry Sanger, încearcă să lanseze o alternativă. El a declarat că site-ul "ignoră complet orice tratare conservatoare, libertariene sau critică a subiectului".