ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Teodora Stamate, adolescenta care a impresionat o țară întreagă prin curajul cu care s-a luptat cu cancerul, dar și prin extraordinara ei iubire de Dumnezeu și de viață așa cum transpare din jurnalul ei, a murit pe 29 septembrie 2019. Fiica de preot, Teodora avea 16 ani când a părăsit această lume, dar și astăzi ne aducem aminte de seninătatea și puterea ei sufletească în fața durerii fizice. Durerea Teodorei a devenit un arhetip al suferinței transformată în iubire. Astăzi, în zi de mare sărbătoare, Teodora va fi alături de noi prin versurile ei și prin vocea surorii ei mai mici, Cristina.

3 MINUTE DIN ORA DE RELIGIE

O rubrică realizată cu sprijinul: - prof. religie Elena Bălan, - prof. religie Daniela Iuliana Grigorcea, - prof. religie Radu Ungureanu, - prof. diacon Daniel Cergan, - prof. religie Vasile Bogus, - lect. dr. Oana Moșoiu, Lectura: Cristina Stamate, Grafica: Ligia și Florin Zărnescu, Redactor: Rafael Udriște, Realizator: prof. religie Florin Zărnescu. TVR, UNIVERSUL CREDINȚEI, 2 mai 2021