ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vești minunate de la Librăria Sophia! 

Începând cu 7 Decembrie vă invităm să ne treceți pragul standului nostru din cadrul târgului de carte Gaudeamus! Ne-am pregătit cu o bogată ofertă de carte, noutăți editoriale, dar și cu pachete promoționale ce pot fi un dar prețios în această perioadă frumoasă.

Târgul va fi deschis zilnic, de pe 7 până pe 11 Decembrie, între orele 10:00 și 20:00, iar accesul va fi gratuit. Evenimentul are loc în pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo. 
 
 
 
 De asemenea, autoarea colecției „Sărbători mari pentru cei mici” dar și al recentului volum „Explicarea Sfintei Liturghii pentru copii. Călătorie către Împărăția Cerurilor”, Tatiana Petrache, va fi prezentă la standul Librăriei Sophia din cadrul Târgului Gaudeamus, Sămbătă între orele 17-20. Astfel, o puteți cunoaște mai bine și vă puteți „întregi” volumul cu un autograf al autorului!

Sămbătă, 10 Decembrie, la ora 13:00, vă mai puteți bucura și de lansarea cărții „Crezi tu că Eu te iubesc? Meditații și povestiri despre Dumnezeu Cel iubitor de oameni” a Părintelui Protosinghel Iustin Taban, eveniment ce va avea loc la standul librăriei Sophia.
 
 
 
 Ce mai puteți găsi la târg?

Multe dintre titlurile consacrate ne-am străduit să le grupăm tematic în pachete promoționale, pentru a fi mai ușor de dăruit. Astfel, vă facem cunoscute câteva dintre pachete:
 
 
 Pachetul Bestseller conține 5 dintre cele mai cunoscute și apreciate cărți ale cunoscutului scriitor al exilului românesc, Constantin Virgil Gheorghiu. Ora 25 este cea mai tradusă carte românească din toate timpurile. Pachetul îl puteți achiziționa cu o reducere de 35%.

Un dar potrivit pentru cei mici poate fi Pachetul „Sfântul Nicolae, prietenul copiilor”. Acesta conține: „Viața și minunile Sfântului Nicolae. Carte pentru copii, părinți, bunici”,  „Viața Domnului Iisus Hristos. Cea mai frumoasă povestire pentru copii”, „Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni. Viața, canonul, acatistul” și „Sfântul Nicolae și cele nouă monede de aur”. 

De asemenea, pe lângă pachetele promoționale, vă putem recomanda și câteva titluri deosebite. 

Recent, volumul „Emoții, afecte și sentimente”, al Părintelui Emanoil Băbuș, a câștigat Premiul „Dumitru Stăniloae” al Academiei Române. 

„In ultimul sfert de secol, neurostiintele, antropologia si psihologia au redefinit statutul emotiilor ce pareau despartite de rationalitate. Ele au devenit un subiect de investigare si o sursa de cunoastere. Pornind de la aceasta premisa, paginile de fata vor incerca sa desprinda din evenimentele majore ale unei perioade, bine definite cronologic, principalele emotii pe care le-au avut cei care au trait intr-un spatiu politic si religios flexibil, pentru a pune in dialog stiintele contemporane cu gandirea si mentalitatile unui imperiu care a supravietuit mai mult de un mileniu: Bizantul.”
 
 
 
 
 
 
 Un alt dar minunat și foarte practic pentru cei mici poate fi noua carte a Tatianei Petrache: „Explicarea Sfintei Liturghii pentru copii. Călătorie către Împărăția Cerurilor”. O încercare nouă în spațiul românesc, viu împodobită de către unul din cei mai pricepuți ilustratori de carte religioasă pentru copii, Ovidiu Gliga.

„Te-ai gândit însă vreodată că putem călători înlăuntrul inimii? Și nu, nu este nicidecum o călătorie imaginară sau fan¬tastică, ci una cât se poate de reală, te asigur! Inima ta este un tărâm adânc, adânc și foarte întins. Îți trebuie o viață ca să l cutreieri. Aici însă nu te poți orienta decât cu alt fel de hărți și alt fel de busole și, neapărat, ai nevoie de o călăuză cu experiență, căci altfel te poți rătăci.”
 
 
 
 
 
 Titlurile prezentate dar și altele le puteți găsi la standul nostru din cadrul Târgului Gaudeamus, în librăria noastră din București (Librăria Sophia, str. Bibescu Vodă nr. 19, vis-a-vis de Facultatea de Teologie) dar și online pe www.LibrariaSophia.ro.