ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat că, potrivit unui ordin care a fost deja definitivat, personalul medical nevaccinat va trebui să-și plătească din buzunarul propriu testele covid-19:  Am definitivat forma ordinului care implementează cum se realizează testarea(...) Doar peste o anumită incidență, această testare va deveni obligatorie, a declarat Mihăilă, conform Bugetul.

Ministrul a mai precizat că impunerea testării periodice se va lua în calcul pentru personalul medical nevaccinat: ”În următoarele zile, săptămâni, el va fi pus în transparență într-o primă etapă, apoi va intra în vigoare”.

Mihăilă a mai adăugat că ”atâta vreme cât vaccinul este extrem de sigur și disponibil gratuit trebuie să ne gândim și la binele pacientului. Când ne gândim la aceste aspecte, acest lucru îl avem în cap, pacientul sănătatea lui trebuie să fie pe primul loc. Din acest motiv dorim ca personalul medical care vine în contact direct cu pacientul să fie fie vaccinat, fie testat periodic”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews