ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Singurul Institut de transplant renal din Nord-Vestul României riscă să fie desființat, la ordinele ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță Știri de Cluj.

Recent, Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, i-a cerut, public, demisia ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, pentru că vrea să închidă Institutul de Urologie și Transplant din Cluj:

”Este inadmisibil așa ceva! Doamna ministru trebuie să plece dacă închide Institutul de Urologie și Transplant. Eu am, așa, o idee pentru ce ar vrea dânsa să transforme institutul într-o secție a Spitalului Județean. O face pentru că spitalul are probleme cu acreditarea, n-au acolo secție de transplant, n-au alte asemenea secții importante.

Doamna ministru s-ar trezi într-o poziție pe care n-o știe gestiona, nu e adusă de pe Lună, un ministru al Sănătății trebuie să gestioneze problemele sănătății în această țară. Nu poate face ce dorește. Medicii de acolo ar fi trebuit consultați, noi, de la Consiliul Județean am fi putut fi consultați, și găseam soluții împreună.

Noi dorim să preluăm acest institut la Consiliul Județean, pentru că acesta face parte integrantă din viitorul Centru Integrat de Transplant Multiorgan pe care-l vom construi pe strada Victor Babeș”, a declarat Tișe, la Antena3.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews