ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu a avut legătură cu încercarea Opoziției de a-l revoca pe Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, dar a spus că încercarea merită reluată și a exprimat speranța că Opoziția va reuși.

„Nu am avut timp de așa ceva, dar încercarea merită reluată și sper că Opoziția va reuși", a spus președintele, întrebat fiind dacă a avut vreo legătură cu încercarea de revocare a lui Liviu Dragnea.
Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat miercuri speranța că Opoziția va susține o moțiune de cenzură, adăugând totodată că acesta nu este atributul său.

"Opoziția trebuie să susțină o moțiune de cenzură și sper să o facă", a spus președintele în cadrul unei declarații de presă susținute la Palatul Cotroceni, cu ocazia lansării în dezbatere publică a rezultatelor proiectului "România Educată"