ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis atras atenția sâmbătă, după vizita la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș, că epidemia nu s-a terminat, chiar dacă starea de urgență sa va finaliza peste o săptămână
 
”Din păcate, epidemia e între noi. Avem și azi peste 300, 320 de cazuri noi și vreau să atrag atenția asupra unui lucru. Peste o săptămână expiră starea de urgență, dar asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat. Ea este între noi, trebuie să avem mare grijă, să nu avem o explozie de cazuri noi", a spus Klaus Iohannis. „Epidemia continuă după starea de urgență, ea nu se arată în retragere. Mare grijă, dragi români!”, a mai spus președintele României.
România va ieși din starea de urgență după data de 15 mai, când se va trece însă la o stare de alertă.

INSP a anunțat sâmbătă propunerea privind setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după ridicarea stării de urgență.

În document sunt incluse măsuri ce vor fi aplicate din 15 mai.