ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a acceptat-o să o numească pe Ecaterina Andronescu la Ministerul Educației. Președintele a semnat vineri decretul de numire în condițiile în care ministerul Educației risca să rămână fără ministru pentru că azi expiră interimatul Rovanei Plumb la acest minister.  

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu la ministerul Educației.
 Klaus Iohannis declarase zilele trecute, în privința nominalizării Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educației, că "aici o sa dureze un pic mai mult, până mă lămuresc dacă e dorinta ei sau doar a partidului".

"Cealaltă propunere, doamna Androenscu a fost o surpriză. Aici va dura mult mai mult, să spun și de ce. Am fost recent la un eveniment la Politehnică, 200 de ani de învățământ tehnic. Neîntrebată, doamna Andronescu mi-a spus că nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine. Așa că va dura un pic până mă lămuresc dacă e dorinta ei sau doar a partidului, sau sau dacă e o remaniere cu bucata", a spus Klaus Iohannis.