ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Ioannis ar fi reluat, în discuțiile cu liderii sindicatelor din învățământ, oferta repetată în ultima săptămână de guvern, potrivit surselor Edupedu.ro. 

Conform sursei citate, el el-ar fi cerut acestora să calmeze greviștii și să pună "o muzică veselă în fundal” atunci când comunică.
 
La ieșirea de la întâlnirea cu șeful statului, la Palatul Cotroceni, liderii sindicatelor din învățământ au spus că șeful statului se angajează să gireze un "acord” elaborat la nivel politic, fără să precizeze ce ar urma să conțină acel acord.

Simion Hăncescu a spus că Iohannis "ne-a sugerat să facem tot posibilul ca greva să înceteze. I-am explicat că oamenii decid, greva a fost declanșată de oameni. Președintele a spus că altă variantă nu există.” El a precizat că "nu am convenit nimic” și "mâine va fi grevă, mâine se va decide.”

Săptămâna trecută, la precedentul miting al profesorilor din fața Palatului Victoria, la care s-au adunat 15.000 de cadre didactice, Klaus Iohannis era în vizită la Sibiu, unde un cor de copii i-a cântat „O lume minunată”, precizează site-ul Sursa Zilei.