ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele de la Cotroceni a prezentat, în cadrul unei noi conferințe, grafice prin care demonstrează că măsurile luate de autorități sunt bune pentru populație. Nu sunteți de acord? Atunci - știți vorba - trebuie să i-o spuneți lui Mutu!

Conform lui Klaus Iohannis, rata de infectare a început să scadă. Alegerile bat la ușă așa că ne putem aștepta ca până pe 6 decembrie virusul să dispară complet. Doamne, ajută!

Însă măsurile restrictive vor rămâne în vigoare, a mai precizat Iohannis, care a mai transmis și că de Ziua Națională nu vom avea paradă militară la Arcul de Triumf și la ceremonia restrânsă nu va putea participa publicul larg, conform EVZ.

„Am avut o ședință cu Orban, Nelu Tătaru și Raed Arafat. Am analizat cu precădere măsurile luate privind carantina zonală și am cerut o statistică privind evoluția în zonele carantinate. Datele relevă că începând cu 20 noiembrie se observă o tendință de scădere a infecțiilor cu SARS-CoV-2. Acest lucru reiese din graficurile săptămânale. Este doar un început, măsurile rămân în vigoare pentru că sănătatea românilor este pe primul loc. Orice relaxare periclitează rezultatele obținute.”, a spus șeful Cotrocenilor

"Știu că toată lumea își dorește să se anuleze toate măsurile și să intrăm în Sărbători cum o făceam până acum. Nu este posibil". Clar, nu?

Cu toate aceastea, "fiecare român are dreptul să meargă și să voteze, nu vor exista îngrădiri. Nici în localitățile carantinate, nici în alte secții. Fiecare român va putea să își exercite dreptul la vot. Dar ne-am asigurat ca fiecare român care dorește să voteze, să își poată exercita dreptul la vot." Cam atât. QED.