ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a fost primit, sâmbătă, de omologul său din Zanzibar, context în care cei doi au vorbit de consolidarea relațiilor bilaterale, inclusiv în domeniile educației și turismului, informează Agerpres.

"Am exprimat astăzi, în dialogul cu președintele Zanzibarului, Hussein Mwinyi, nevoia unei cooperări politico-economice sporite, inclusiv în domeniile sectoriale cu potențial neexplorat, care ar putea aduce valoare adăugată relațiilor bilaterale România - Republica Unită a Tanzaniei. Putem consolida cooperarea noastră în domenii precum educație, turism, agricultură, silvicultură, biodiversitate, IT&C, cultură și management al situațiilor de urgență. România va continua să sprijine numărul în creștere de investitori și afaceri românești, inclusiv în Zanzibar", a transmis șeful statului, potrivit contului de Facebook al Administrației Prezidențiale.

Duminică, Klaus Iohannis va vizita Tanzania, iar luni va fi primit de omologul său din Cabo Verde, José Maria Neves.

FOTO: