ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis face recepție de Ziua Națională la Palatul Cotroceni, dar la eveniment au voie doar politicienii și demnitarii vaccinați anticovid, titrează realizatorul Victor Ciutacu pentru RomâniaTV.

Președintele Klaus Iohannis va organiza această recepție de Ziua Națională, la Palatul Cotroceni. Printre invitați se numără premierul Nicolae Ciucă, șeful PSD, Marcel Ciolacu, dar și președintele PNL, Florin Cîțu.

Președintele Iohannis vrea ca la această ceremonie de la Palatul Cotroceni să participe doar invitații vaccinați. Vorbim aici de politicienii și demnitarii care vor lua parte la această recepție de Ziua Națională. Astfel, putem observa că primarul general al capitalei, Nicușor Dan nu v-a lua parte la ceremonie, fiind nevaccinat, relatează reporterul RomâniaTV.

Întrebată de realizatorul Victor Ciutacu dacă a fost invitată la ceremonie, dr. Monica Pop a răspuns pe un ușor ton ironic: 

„Bineînțeles că nu m-a invitat! Nu pentru că nu m-am vaccinat...nu m-a invitat oricum pentru că, probabil, ei știu foarte bine care sunt concepțiile și, de la dl Băsescu încoace, n-am mai primit invitație...Până atunci am primit invitație în fiecare an de la toți președinții.
 
Să vedeți( după recepție) numărul mare de politicieni care, sper că n ajung în spital, dar știți foarte bine că orice vaccinat poate fi infectat și poate transmite. Important ar fi să fie testat, pentru că dacă omul află repede că e bolnav, se izolează, face tratament și nu ajunge în spital”, a declarat Monica Pop în emisiunea lui Ciutacu.