ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Asistăm la cel mai mare atac din istoria României împotriva BOR. Nu este vorba de o campanie de atei, ci una de ură, spune jurnalistul Ion Cristoiu pe Cristoiuvlog. Jurnalistul spune că ceea ce se întâmplă în această perioadă este, de fapt, o politică de stat ordonată de Klaus Iohannis. Regimul Iohannis și PNL, la îndemnul lui Iohannis provoacă și umilesc zilnic Biserica, afirmă Cristoiu. Unul dintre scopurile acestei campanii, explică jurnalistul, este  de a arătat Occidentului „că el termină ortodoxia în România”. 


„Am abordat acest conflict unic în istoria României moderne, dintre Biserică și stat. Asistăm la cel mai mare atac din istoria României împotriva BOR. La cea mai jegoasă campanie. Nu o campanie de atei, ci la o campanie de ură. Cum s-a vorbit de pelerinaje, ați văzut ce presa anti-creștină, de anticrist, ca Nero, s-a năpustit pe moaște, pe Teodosie.
 
 
Această campanie de ură este dusă de presă și de USR Plus. Un domn numit Klausus Wernerus Iohannus a dat dispoziție PNL să fie mai rău decât USR Plus în această operă de hărțuire a BOR. Este opera nemijlocită a lui Klaus Iohannis din două motive: să ia din electoratul USR Plus, dar mai ales să arate celor din Occident, stăpânilor lui de la Berlin, că el termină ortodoxia în România. De ce? Pentru că nu suntem catolici. Nu asistăm nici la greșeli, nici la bâlbâieli. Ce se întâmplă acum sunt provocări la adresa Bisericii. Cum să intre poliția înarmată în Biserică? Băi, antihriștilor, ați uitat că antihristul a murit de Crăciun? Doar pe vremea lui Stalin a mai fost așa ceva.
 
Vor să demonstreze stăpânilor din UE că noi ne înscriem în curentul globalist”, spune jurnalistul pe blogul său.