ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu scrie în "Gândul de sâmbătă”, pe blogul personal, despre implicarea lui Klaus Iohannis în campania electorală și efectele ei, apreciind că formațiunea liberală a devenoit o marionetă a șefului statului. Jurnalistul concluzionează că, după ultimele acțiuni, Iohannis e gata să termine groapa liberalilor.

Jurnalistul susține că președintele are o vină în ceea ce privește eșecul Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare și este pe cale "să înmormînteze PNL de- a binelea”.
"Prin implicarea neroadă în campania electorală în ipostaza de chibiț al PNL, Klaus Iohannis a făcut ca PNL, un partid alcătuit din două foste partide de guvernămînt, sprijinit de Sistemul Instituțiilor de forță și de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA, răzgîiat de ambasadorii occidentali, în frunte cu Hans Klemm, să piardă întrecerea cu 27% față de PSD.
O diferență incredibilă, unică în postdecembrism.
Prăbușirea PNL și-a avut cauza și în transformarea acestui partid într-o marionetă a lui Klaus Iohannis.
O marionetă depinde de păpușar.
Dacă marioneta care interpretează pe Ileana Cosînzeana e mînată de un păpușar beat, indiscutabil Ileana Cosînzeana va fi o Toantă cu ifose de Mitza Biciclista.
 
Obligat s-o aibă șefă pe Alina Gorghiu, să susțină candidatura la funcția a pozei numite Dacian Cioloș, să aibă doar un singur punct de program Sprijinirea Binomului SRI-DNA, PNL a fost victima lui Klaus Iohannis.

Emil Constantinescu a înmormîntat PNȚCD.
Klaus Iohannis e pe cale să cînte prohodul PNL.
După alegeri, PNL ar fi trebuit să anunțe că intră în Opoziție, să facă un apel la celelalte formațiuni de Dreapta, la unitate împotriva Coaliției PSD-ALDE, și să treacă la auto transformări revoluționare.
Ce face PNL prin cea de a treia blondă de la Cotroceni, Raluca Turcan?
Anunță că e gata să facă un Guvern de Dreapta, alcătuit din PNL, UDMR, USR, PMP, Minoritari și ALDE.
Dincolo de Haloimăsul unei oști de strînsură, incapabile să guverneze și o balercă, d-apoi o țară, acțiunea PNL frizează prostia exemplară.
Cum să vorbești de un Guvern din care să facă parte și ALDE, înjurat de PNL drept partidul antijustiție, cînd tu, PNL, ai dus campania electorală ca Luptător împotriva Corupției?
Cine a impus PNL o asemenea noapte a minții?
Klaus Iohannis.

În campanie nu cred c-a fost politician mai hulit de Klaus Iohannis decît Călin Popescu Tăriceanu.
De la ”individul acesta” pînă la ”penalul”, Călin Popescu Tăriceanu a fost înjurat de Klaus Iohannis drept întruchiparea politicianului nefrecventabil.

Lovitura cu ALDE nu e singura pe care a dat-o Klaus Iohannis PNL în această săptămînă.
CCR a declarat Constituțională Legea Dragnea, cea prin care se elimină 102 taxe.
Chiar și contestarea la CCR de către Klaus Iohannis a fost o nerozie.
Dar să vii și să ameninți că n-o promulgi, că amîni aplicarea ei, trimițînd-o în Parlament „pentru o discuție serioasă”, asta ce mai e?!
E limpede.
Prin ultimele sale nerozii, Klaus Iohannis e pe cale să termine groapa PNL.”, a scris Cristoiu pe blog.

Continuarea textului o puteți citi AICI