ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ion Cristoiu susține că fugarul Sebastian Ghiță este pregătit să publice celebrul filmuleț în care Laura Codruța Koveși participă la chermezele de la el de acasă. Cristoiu susține că Sebastian Ghiță nu a dorit să publice filmulețul pentru a nu influența decizia lui Klaus Iohannis privind revocarea, dar din moment ce președintele a refuzat, acum nu mai are niciun motiv să nu publice acel filmuleț, potrivit stiripesurse.ro.

„O să publice fotografia sau filmul. Domnul Ghiță a explicat, nu ați fost atent. El a spus că nu vrea să o revoce pe baza acestei fotografii sau film. Acum că nu a revocat-o, are toate motivele să publice filmul. Poza este deja expirată, filmul este important”, a spus Ion Cristoiu, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Luna trecută, Evenimentul Zilei a prezentat un interviu luat în exclusivitate de Ion Cristoiu lui Sebastian Ghiță (aflat în Serbia).