ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu vorbește în „Gândul de Marți„, despre concediul pe care l-a avut în Germania și despre mentalitatea și comportamentele nemțești versus ale imigranților (turci, asiatici, arabi, pakistanezi, thalandezi, negri, sirieni, afgani, irakieni).

„Ca și în alte locuri din Europa, în Germania se prefațează pe termen lung dispariția rasei albe”, scrie jurnalistul, care continuă spunând că imigranții „veniți să trăiască și să muncească în Germania”, trebuie să dea dovadă de respect față de societatea, cultura și legile germane și să se adapteze ei la această societate, nu să o schimbe conform regulilor și mentalității țării de baștină.

„Societatea germană, ca și cea din alte țări vestice, dovedește o remarcabilă conștiință modernă în acceptarea ca străinii să se integreze în societatea germană. Problema e că străinii nu vor să se integreze în societatea germană”.

Articolul poate fi citit AICI.