ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum și ActiveNews scria zilele trecute, după alegeri, vorbele Patriarhului Daniel au fost mai mult decât profetice, românii sancționând la urne toate acțiunile și declarațiile împotriva Bisericii Ortodoxe Române și a credincioșilor ei făcute de guvernul liberal. Rezultatele scrutinului de duminică și palma dată de electorat prin neprezentarea la vot, într-un procent covârșitor sunt deja cunoscute. Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat pe vlogul său ce s-a întâmplat duminică, concluzionând: ”Dumnezeu nu a bătut cu ciomagul pe acești tipi care au hărțuit biserica. Dumnezeu i-a bătut cu votul!”
 
”Am spus că nu am pomenit în istoria României un asemenea conflict între stat și biserică. Un conflict provocat de către stat. Și mai spuneam că statul, adică acest regim Iohannis, să plătească cu vârf și îndesat. Vă aduceți aminte că după e a ieșit Patriarhul, imediat au venit tefeliștii l-au amenințat cu dosarul de informator. Ce jegoșenie!
Iată, duminică a avut loc 22 Decembrie 1989 al lui Iohannis. Dumnezeu l-a bătut! Eu așa știu de la țară. S-a văzut că duminică Dumnezeu nu a bătut cu ciomagul pe acești tipi care au hărțuit biserica. Dumnezeu i-a bătut cu votul! A fost vot peste bot! Cum au putut să facă așa ceva, să intre cu pistoale în biserică? Niște netrebnici! Chiar nu i-a bătut suficient. Care era amenințarea în biserică, la Sfînta Parascheva?”.
 
Comentariul integral al jurnalistului poate fi urmărit pe Cristoiublog.