ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena 3 că Tăriceanu ar fi avut susținerea lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale, iar „cutremurul” politic de  la 26 mai nu l-a vizat pe Liviu Dragnea, ci pe liderul ALDE, despre care se știa că este „binecuvântatul”.

”Între Tăriceanu și Dragnea a fost o convenție potrivit căreia ar fi fost un candidat comun al PSD-ALDE la prezidențiale. Din sursele pe care le am, primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. Se discuta și de un om al lui Trump care să fie șef de campanie pentru candidatul PSD-ALDE Tăriceanu.

În acel moment s-a ivit prima ruptură, arestarea lui Dragnea care a avut mare legătură cu candidatura lui Tăriceanu. Două lucruri s-au petrecut: ALDE a fost scos din calculator prin alegeri, deci ținta lui 26 mai nu a fost Dragnea.  A fost candidatura lui Tăriceanu. Știindu-se că el este „binecuvântatul”.  Ca să vedeți cât de tare i-a speriat Tăriceanu. L-au arestat pe Dragnea împotriva interesului lui Iohannis și, în al doilea rând, domnul ăla care e cu STS-ul, au scos din calculator ALDE. Atenție! 26 mai nu l-a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu, care era în toate calculele că va fi președintele României.”, a spus Ion Cristoiu.