Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena 3 că Tăriceanu ar fi avut susținerea lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale, iar „cutremurul” politic de  la 26 mai nu l-a vizat pe Liviu Dragnea, ci pe liderul ALDE, despre care se știa că este „binecuvântatul”.

”Între Tăriceanu și Dragnea a fost o convenție potrivit căreia ar fi fost un candidat comun al PSD-ALDE la prezidențiale. Din sursele pe care le am, primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. Se discuta și de un om al lui Trump care să fie șef de campanie pentru candidatul PSD-ALDE Tăriceanu.

În acel moment s-a ivit prima ruptură, arestarea lui Dragnea care a avut mare legătură cu candidatura lui Tăriceanu. Două lucruri s-au petrecut: ALDE a fost scos din calculator prin alegeri, deci ținta lui 26 mai nu a fost Dragnea.  A fost candidatura lui Tăriceanu. Știindu-se că el este „binecuvântatul”.  Ca să vedeți cât de tare i-a speriat Tăriceanu. L-au arestat pe Dragnea împotriva interesului lui Iohannis și, în al doilea rând, domnul ăla care e cu STS-ul, au scos din calculator ALDE. Atenție! 26 mai nu l-a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu, care era în toate calculele că va fi președintele României.”, a spus Ion Cristoiu.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews