ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reputatul jurnalist Ion Cristoiu a făcut greșeala să se vaccineze și acum nu se simte bine după vaccin. El a apărut în Jurnalul său TV zilnic aproape sfârșit după a doua doză de vaccin. „Mă simt groaznic de obosit - inimaginabil - și de abia aștept să mă culc”, spune jurnalistul. La un moment dat, probabil din cauza stării de „cumplită oboseală” generală, la doar două minute după începerea emisiunii, aparent a fost nevoit să se oprească și să reia mai târziu înregistrarea, observându-se un mic moment de întrerupere și editare.

În prima parte a transmisiei, jurnalistul reclamă că nici la vaccinare și nici în campania de promovare a injectării în masă „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului” și a ce trebuie să facă cel afectat în cazul apariției acestora - „să ia o țuică, sau ce?!”, spune publicistul cu umor amar. Nici „rujatul” care apare pe la TV - cu referire la Valeriu Gheorghiță - și nici „fiorosul” Raed Arafat nu spun nimic, mai critică întemeiat Ion Cristoiu. „Este încă o dovadă de stalinism”, acuză jurnalistul campania de vaccinare hei-rupistă, considerând, înainte de a întrerupe temporar înregistrarea, că „bandiții din presă” vor ascunde și morții afirmând la unison că decesele sunt din alte și alte cauze și „vaccinarea merge perfect”. „Nu spun că o să mor dar spun că nu mă simt bine”, afirmă Ion Cristoiu. (VIDEO mai sus)

Într-un alt Jurnal TV recent al jurnalistului, din 25 ianuarie 2021, din care am adăugat un extras în clipului nostru de mai sus, acesta confirmă sesizările ActiveNews către CNA și Colegiul Medicilor, cu privire la ilegalitatea propagandei pro-vacciniste. Ion Cristoiu afirmă la rândul său că niște medici nu pot recomanda SIGURANȚA unui medicament și, ca atare, consideră că agresiva campanie de promovare a medicamentului sub formă de vaccin - acum suspendată - a fost ILEGALĂ. Episodul tratează pe larg subiectul „De ce sunt secrete contractele Comisiei UE cu companiile producătoare de vaccin?” și poate fi vizionat integral pe contul său de YouTube restabilit de cenzorii canalului după o epurare parțială a conținutului său.

Noi îi dorim multă sănătate maestrului!

Reamintim că în România, Europa și SUA s-au înregistrat numeroase decese și reacții adverse grave după vaccinurile anti-Covid, conform dovezilor prezentate de ActiveNews aici: DOCUMENTE: România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut - Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

UPDATE: Ion Cristoiu și-a revenit dar a acuzat în continuare stări de oboseală exprimându-și temerea ca rapelul să nu fie repetat de-acum lunar, de când au apărut „noile tulpini”.