ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Jurnalistul Ion Cristoiu a anticipat, la Antena 3, sfârșitul lui Klaus Iohannis ca președinte al României, printr-o capcană pe care Dan Barna i-a întins-o, și în care acesta a călcat deja, scrie stiripesurse.ro
 
Potrivit jurnalistului, Barna i l-a aruncat pe Cioloș drept momeală președintelui care își va canaliza eforturile împotriva liderului PLUS, rămânând descoperit în fața lui Barna, care îi va da lovitura de grație.
 
„Astăzi, domnul Preda de la PLUS a cerut ca președintele să desemneze comisarul, deci Iohannis îl va desemna pe Dacian Cioloș comisar, așa că scapă de Cioloș, dar de fapt Barna este cel care îl mănâncă pe Iohannis.  Barna a lucrat inteligent în ultima vreme. Asupra lui Barna era o presiune puternica din partea electoratului lui să scuipe în direcția Antenei 3, dar el a venit, nu ca Răzvan Ungureanu cu aroganță, ci cu cumpătare, pentru că el a calculat că în momentul în care va candida împotriva lui Iohannis, electoratul de la acest post să nu-l scuipe. El și-a dat seama că sistemul se va năpusti asupra lui. Și se va năpusti cu fasciștii, bolșevicii. Dar el s-a gândit că în funcție de prestație poate smulge susținere'', a opinat Ion Cristoiu.
În ședința Biroului Politic de duminică a USR, , partidul a decis inființarea unei comisii de negociere cu colegii din PLUS, care să desemneze un candidat comun. Până pe data de 22 iunie, când va avea loc viitoare întâlnire a Biroului Politic , fiecare comisie , cea a USR și cea a PLUS, va întocmi câte un dosar pentru cei doi candidați, Barna și Cioloș, notează antena3.ro

Pe 22 iune vor fi puse în discuție dosarele și începe negocierea. Urmează congresul partidului, pe 13 iulie, când este foarte posibil să fie anunțat candidatul, ieșit în urma negocierilor .