ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritatile judetene din Neamt par sa nu fie deloc pe aceeasi lungime de unda cu autoritatile centrale (Bucuresti), in ceea ce priveste numarul infectatilor Covid, prezentat ca fiind in continua crestere.

Astfel ca incep sa apara inadvertente in raportarea cazurilor, numarul acestora fiind prezentat eronat pe plus, ceea ce nu face decat sa adanceasca si mai mult neîncrederea populatiei in asa numitele surse oficiale de care populatia este indemnata sa asculte orbeste. Evident, si neincrederea in vaccin, tot din astfel de exemple se trage, scrie TVM Neamț prezentând cazul umflării cifrelor de azi.

Iata despre ce este vorba:

In comunicatul ”din surse oficiale” de astazi (18 august) de la centru (site-ul stirioficiale.ro) se arata ca in judetul Neamt au fost inregistrate 18 noi cazuri de infectare cu Sars Cov2 in ultimele 24 de ore, adica de pe 17 august pana pe 18 august (datele pot fi consultate AICI). Dupa ce dati click pe link, gasiti informatiile sub sloganul ”informatii din surse sigure”.

Numai ca datele transmise de DSP Neamt via Prefectura Neamt, spun cu totul altceva: de ieri pana astazi, au fost raportate in judet doar 3 cazuri noi de infectare. De unde au aparut 15 cazuri in plus, poate ne explica domnul Arafat sau domnul Gheorghita.

Iata dovezile, din documentele transmise presei de Prefectura Neamt:

Pe 17 august erau 62 de cazuri in Neamt (pot fi numarate pe tabelele de mai jos)

Pe 18 august (astazi) erau 65 de cazuri

Rezulta deci o diferenta de doar 3 cazuri in plus, sub nicio forma 18, cum se contabilizeaza la Bucuresti.

Si ieri a fost raportat un caz in plus de la Bucuresti, fata de ce a transmis DSP Neamt, dar si pe 28 iulie, cand de asemenea, au fost scoase cazuri noi din burta- Vezi articolul AICI Bâlbe cu COVID în Neamț- 2 cazuri noi au apărut de nicăieri

Prin urmare, nu poti sa nu te intrebi care este scopul aestor greseli atat de dese si daca nu cumva ele sunt intentionate. Vedem cum in ultimele 2-3 saptamani, cineva tine cu tot dinadinsul sa induca din nou stare de panica si se anunta zilnic cu surle si tobe ca vine valul 4 si acesta va fi devastator. Asa ca daca cineva vrea sa umfle cifrele la nivel national, pune in plus nu 18 cum s-a intamplat la Neamt, ci 7-8 cazuri pe fiecare judet. Rezulta astfel undeva la 300 de cazuri noi in fiecare zi, scoase din burta. Deci, vaccinati-va, incepe valul 4!

Ionut CORFU / TVM Neamț