ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cazul morții patronului Hexi Pharma apar de la o zi la alta noi teorii care nu fac decât să adâncească misterul circumstanțelor producerii accidentului rutier.  Accident, care, susține un specialist în aeronautică, ar fi putut fi provocat de o tehnologie folosită în aplicațiile militare. 

Speculațiile pe seama morții suspecte a lui Dan Condrea se multiplică, în condițiile în care anchetatorii nu se grăbesc să ofere mai multe explicați și, de la o zi la alta, apar noi elemente contradictorii. Cea mai recentă teorie este lansată de un specialist în aeronautică, intervievat de Evenimentul Zilei.
 
Informațiile oferite de expert explică tehnic cum era posibil ca moartea lui Dan Condrea să nu fie doar un simplu accident determinat de dorința șoferului de a se sinucide, scrie evz.ro

Până la concluziile anchetatorilor, materializate într- un rechizitoriu trimis în instanță spre soluționare, inginerul Simion Dascălu, șeful Centrului European de Afaceri, Inventică și Cercetare (CEAIC), avansează o ipoteză potrivit căreia mașina lui Dan Condrea putea fi „dirijată” în copac cu ajutorul unei tehnologii prezente în echipamentele UAV (n.r. - Unmanned Air vehicle - dronă aeriană) sau UGV (n.r. - Unmanned Ground Vehicle - vehicul terestru fără operator), folosite atât de către autoritățile de stat, cât și de către companii private. „La întrebarea dacă putea fi simulat accidentul, răspunsul este da. Mașina putea fi comandată de la distanță”, a declarat ing. Simion Dascălu.

Articolul integral poate fi citit AICI.