ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița australiană Isabel Lucas a acordat primul ei interviu important despre decizia sa controversată de a nu fi vaccinată anti Covid, potrivit news.com

Fosta vedetă din Home and Away, care a ocupat prima pagină a ziarelor în ultimii ani pentru opiniile sale divergente față de subiecte fierbinți, precum vaccinarea și rețelele 5G, și-a expus punctul de vedere în cadrul unui articol de copertă pentru cel mai recent număr al revistei Stellar Magazine, apărut astăzi.

Lucas, care a confirmat că a rămas nevaccinată împotriva Covid, deși a avut „mai multe" alte vaccinuri în trecut, a spus că știe că este „foarte probabil să nu lucrez ani de zile" dacă vorbește deschis despre alegerile sale.

„Ceea ce ar putea fi corect pentru tine poate să nu fie corect pentru mine, dar nu este corect ca niciunuia dintre noi să nu i se dea libertatea de a alege", a spus ea. „Simt asta cu tărie. Și credeți-mă, evit conflictele cu orice preț, dar a existat, din experiența mea din ultimii doi sau trei ani, o mare contradicție în cultura noastră, în care toată lumea vorbește în sfârșit despre diversitate și incluziune, și este un lucru atât de minunat de sărbătorit. Dar cum se manifestă asta în viața reală? Relația noastră cu corpul nostru este foarte personală și este profund complexă, la fel ca și alegerile noastre, iar noi pretindem să ne angajăm în conversații despre incluziune și diversitate - știți, gen, religie, sexualitate, rasă - fără a permite ca convingerile sau observațiile noastre să fie recunoscute. Diversitatea alegerilor nu a fost încă inclusă, din experiența mea."

Dar Lucas a fost, de asemenea, contestată cu privire la alegerile sale, jurnalistul Stellar întrebând cum anume a împăcat decizia de a nu se vaccina cu faptul că ar fi putut dăuna binelui general. Lucas a insistat că a făcut un sacrificiu, având în vedere că decizia ei de a rămâne nevaccinată ar putea să o lase în imposibilitatea de a mai obține un loc de muncă. Cultura predominantă a pandemiei a fost „coercitivă”, a sintetizat ea.

„Întotdeauna am fost foarte sensibilă și m-am ghidat după intuiția mea. Mi-am bazat multe dintre alegerile și deciziile din viața mea pur și simplu pe această busolă internă. Am învățat cum să o ascult și cum să ader la ea și am învățat, de asemenea, că, atunci când nu o ascult, există repercusiuni negative."
 
În aprilie 2020,  actrița a fost abandonată în mod dramatic din cauza opiniilor sale de către o organizație de caritate cu care fusese parteneră cu doar câteva săptămâni mai devreme.