ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La începutul acestei luni, un tânăr luptător a suferit o urgență medicală în timpul unei lupte la The Coliseum din centrul orașului Evansville, Indiana, scrie TheGatewayPundit. 

Luptătorul amator de MMA Isaiah Abels, în vârstă de 21 de ani, a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac la scurt timp după ce a reușit o victrie în repriza a doua în timpul unei lupte, potrivit Express.

Personalul medical a intervenit de urgență și a reușit să repornească inima lui Abels înainte ca acesta să fie dus la spital. Potrivit medicilor, Isaiah a suferit leziuni cerebrale din cauza lipsei de oxigenare a creierului timp de câteva minute.

Fratele lui Abels, Zach, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, explicând cum s-a produs incidentul în timpul celei de-a doua runde.

„Isaiah Abels s-a angajat în luptă. A durat două runde. Prima rundă i-a revenit cu lovituri frumoase. Lupta a trecut în runda a doua. Isaiah a continuat să își aleagă loviturile și și-a menținut ritmul și distanța. În mod neașteptat, a fost contracarat. El a răspuns cu o eliminare și a continuat să își preseze adversarul împotriva pentru a recupera jocul. În timp ce a continuat să își preseze adversarul, s-a întâmplat ceva de rău augur.

Isaiah a făcut un pas înainte și s-a prăbușit în genunchi. A intrat în stop respirator. La scurt timp după aceea, lupta a fost oprită. Arbitrul nu avea nicio idee despre ce s-a întâmplat cu adevărat, crezând că a fost o oprire obișnuită. În mod clar nu a fost așa. Isaiah nu se ridica pentru că intra el în stop cardiac.

După ce medicii l-au reuscitat, ne-am grăbit să mergem la spital. După aproximativ o oră, Isaiah a fost stabilizat.Nu știu în ce credeți voi, dar frica de Dumnezeu ne-a atins pe toți noaptea trecută. Cuvintele nici măcar nu pot descrie ce s-a întâmplat. Sunt recunoscătoare pentru toți cei care s-au rugat și s-au gândit la el, dar vreau să le mulțumesc cu adevărat cadrelor medicale împreună și lui Dumnezeu. Din nou, nu știu în ce măsură credeți în Dumnezeu, dar vă rog să continuați să-l păstrați pe Isaiah în gândurile și rugăciunile voastre.”

Te rog, Doamne. Vă rog pe toți. Vă rog. Te iubesc, Isaiah Lee”
 
Momentan, tânărul este conectat la ventilație artificială, iar familia a propus să fie transferat într-un alt spital. Din păcate, starea sa de sănătate este încă una critică.