ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arnon Afek, membru al comitetului consultativ de vaccinare din cadrul Ministerului israelian al Sănătății și adjunct al șefului celui mai mare spital din Israel, profesorul Arnon Afek, spune publicului să se pregătească nu numai pentru a face al patrulea vaccin de "rapel", ci și al cincilea, al șaselea și al șaptelea, potrivit Information Liberation.

„Cei care cred că nu va fi nevoie să facem mai multe rapeluri se înșală", a declarat Afek. "Vom avea nevoie să facem al patrulea, al cincilea, al șaselea și al șaptelea vaccin”.

"Atâta timp cât pandemia continuă în locuri precum Africa, unde puțini sunt vaccinați, noi variante ale COVID-19 se vor dezvolta și nevoia de a ne proteja împotriva lor cu vaccinuri, va continua", a spus el.

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, care pare să lucreze în cârdășie cu guvernul israelian, a declarat în repetate rânduri că oamenii vor avea "nevoie" de "revaccinări anuale".

De asemenea, Directorul general al BioNTech a susținut că vor avea un vaccin specific pentru varianta Omicron în curând, dar că oamenii ar trebui să se grăbească să își facă "rapelul" acum, în loc să aștepte.

Totodată, prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a declarat în timpul unui interviu că "nu va exista un punct final pentru acest program de vaccinare”.