ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Turiștii vaccinați vor fi obligați, la intrarea în Israel, să prezinte un test negativ și să rămână în carantină pentru 24 de ore, anunță Știri pe surse.

În pofida campaniei ample de vaccinare a populației israeliene, guvernul încă se teme de Covid, și a impus restricții chiar și pentru persoanele vaccinate. 

Hotărârea vine în urma exploziei de cazuri provocate de varianta Delta în rândul persoanelor vaccinate. Peste 450 de cazuri noi a raportat Israelul, 39 fiind cazuri grave.

Deși s-au vaccinat 5,7 milioane de locuitori din 9,3 milioane populația Israelului, turiștii care vor să intre pe teritoriul ”Țării Sfinte” vor fi nevoiți să intre în carantină pentru 24 de ore după intrarea în țară, sau cel puțin până la aflarea rezultatului testului antigen. 

În plus, doar un număr limitat de turiști vaccinați au voie să intre în țară, iar în cazul în care o persoană provine dintr-o țară unde rata incidenței este ridicată, aceasta va trebui să stea 10 zile în carantină, potrivit Ministerului Sănătății.