ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, 20 mai, ar putea fi o zi decisivă pentru istoria României, întrucât Curtea Constituțională va judeca Legea 55/2020, care ne ține în restricții Covid. În acest scop, Starea de Libertate face apel la solidaritate cu judecătorii CCR, care ar putea să ia o decizie în folosul românilor.

„Răspândiți, frați și surori și fiți prezenți!
Istoria se scrie joi, 20 mai, ora 9 dimineața. Curtea Constituțională a României (sediul în Casa Poporului) judecă Legea 55, legea tuturor restricțiilor care ne-au umilit în ultimul an, legea dictaturii, legea lui Arafat, Iohannis, Tătaru, Câțu, Rafila și Cercel!
Asupra CCR se exercită presiuni din partea factorilor de putere pentru a se declara constituțională această lege. Rolul nostru imens este acela de a contracara aceste presiuni prin susținerea CCR de a lua decizia corectă, adică de a declara Legea 55 neconstituțională. Reacția voastră de pe internet contează imens, la fel si prezența voastră în fața Parlamentului, acolo unde are sediul CCR. Prin anularea Legii 55, pică toată puterea dictaturii, toate constrângerile, inclusiv presiunea care se face acum pe v@kkinare! Pică toate amenzile date de mai bine de un an, pică toată baza acestei puteri antinaționale și se deschide într-adevăr calea ca toți cei care au orchestrat dictatura să fie judecați așa cum se cuvine, Avem ocazia să ne luăm într-adevăr revanșa, să se demaște minciuna! CCR poate face istorie, istoria unui popor român umilit care și-a găsit în sfârșit dreptatea!
Doamne ajută!”, a fost mesajul lui Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului. 

„Joi, 20 mai, la ora 09 dimineață, se judecă neconstituționalitatea legii care ne ține în restricții Covid (55/2020). 
Ne vedem acolo, pentru a susține judecătorii CCR, să ia o decizie în folosul românilor!
Sediul CCR este în incinta Palatului Parlamentului (Casa Poporului).
Ne vedem în fața clădirii, mai exact în Piața Constituției.
Stop restricțiilor Covid! Readucem România la viață!”, ne transmite Starea de Libertate.

În cadrul manifestației se va alătura și Radu Moraru, de la Nașul TV, care a lansat apelul: ”Așa NU se mai poate! Joi, 20 Mai, ora 9 dimineața- veniți la Casa Poporului! Jos Legea 55 - care a pus jugul Dictaturii pe gâtul Românilor! Curtea Constituțională e cu Noi, Românii! Avocatul Poporului e cu Noi, Românii! Vreți întoarcerea la normalitate? Ne vedem Joi!! La ora 9 dimineața! La Casa Poporului!”

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews