ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de 13 ani a murit la mai puțin de 24 de ore după ce a făcut a doua doză de „vaccin” Covid de la Pfizer. Arianna a fost vaccinată pe 30 septembrie. A început să se simtă rău la scurt timp după aceea și a fost transportată de urgență la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Tragedia survine la numai două săptămâni după moartea Majdei El Azrak, o adolescentă de 14 ani care a intrat în comă la două zile după ce a fost vaccinată cu a doua doză de ser Covid de la Pfizer și a murit 26 de zile mai târziu, informează The Covid World.

Arianna, o adolescentă de 13 ani, elevă în primul an la Liceul de Științe „Banzi”, a făcut a doua injecție de Pfizer în dimineața zilei de joi, 30 septembrie. S-a întors acasă, dar în acea noapte, în jurul orei 04:00, i s-a făcut rău. A fost transportată de urgență la spitalul Vito Fazzi, unde, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a murit.
 

Vestea tragică a început să circule în Trepuzzi vineri dimineața, aruncând în disperare întreaga comunitate. Primarul Guiseppi Taurino a declarat: „Toată lumea este îndurerată atunci când o comunitate pierde o viață tânără. Nu există cuvinte pentru a descrie durerea părinților care trebuie să își îngroape copilul. Țara trebuie să se adune în jurul familiei victimei și să își facă simțită solidaritatea și afecțiunea, dar și față de colegii de școală și prietenii fetei, în rândul cărora se resimte o mare tristețe din cauza acestei morți subite.”

Primarul a anunțat pe Facebook că orașul este în doliu:

„Orașul Trepuzzi jelește moartea micuței Arianna. 
Întreaga comunitate, afectată și îndurerată, adresează familiei cele mai sincere condoleanțe. 
La revedere, Arianna! 
Se declară zi de doliu în tot orașul în ziua înmormântării.”

Dr. Giovanni Serio, șeful spitalului Vito Fazzi, și medicul legist Alberto Tortorella vor face o autopsie pentru a stabili dacă există o legătură între administrarea celei de-a doua doze de „vaccin” Covid de la Pfizer și stopul cardiac subit al fetei, survenit la 24 de ore mai târziu.

Înmormântarea Ariannei a fost programată inițial pentru sâmbătă dimineață, dar a fost apoi amânată, pentru a permite efectuarea autopsiei.

Se așteaptă ca Parchetul din Lecce să deschidă o anchetă legată de moartea ei subită. 

Tragedia survine la numai două săptămâni după moartea Majdei El Azrak din Ruffano, Lecce, în vârstă de 14 ani, care a intrat în comă la două zile după ce a făcut a doua doză de ser Covid de la Pfizer și a murit 26 de zile mai târziu.

Majda El Azrak a făcut a doua injecție pe 17 august. A doua zi a avut o durere de cap puternică și o umflătură la ochi, care au impus spitalizarea. Pe 19 august a fost internată la Spitalul Giovanni XXIII din Bari, unde a intrat în comă câteva ore mai târziu. Tânăra de origine marocană a murit pe 13 septembrie, după 26 de zile petrecute în secția de terapie intensivă.

Părinții ei, asistați de avocatul criminalist Pasquale Scorrano, au depus plângere împotriva medicilor care i-au administrat serul Covid. „Familia are tot dreptul să știe ce s-a întâmplat”, a declarat Pasquale. Procurorul Donatina Buffelli a ordonat efectuarea unei autopsii pentru a obține toate informațiile necesare realizării unei anchete amănunțite și pentru a stabili un diagnostic confirmat.