ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copilul în vârstă de 8 ani care a dispărut săptămâna trecută în județul Constanța a fost găsit mort. Trupul băiatului a fost găsit într-un bazin, după ce militarii din cadrul ISU Dobrogea au finalizat golirea bazinelor din zonele fermelor de porci din Pecineaga, scrie news.ro.

Băiatul, dispărut din fața locuinței sale în timp ce se afla la joacă, cu rolele, a fost căutat continuu de sâmbătă seară. La căutări au participat, inițial, peste 150 de lucrători ai IPJ, ajutați de trei câini de urmă, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali, voluntari, intervenindu-se și cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Trupul său va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.
 
Anchetatoriii continuă cercetările în acest caz.
 
Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din fața locuinței unde se afla la joacă.

Căutările făcute de polițiști în acest caz au fost complexe. Astfel, pe parcursul verificărilor a fost folosit elicopterul Inspectoratului General de Aviație, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar și în localitățile adiacente.

Polițiștii au audiat martori, declarațiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției. Totodată, au fost efectuate verificări adiacente cauzei în localitățile Ovidiu, Hârșova, Neptun.