ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La emisiunea Adrianei Bahmuteanu (video mai jos), am asistat siderat la "dialogul" dintre doamna doctor Geanina Hagimă și prof. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor.

Individul nu numai că este o rușine pentru breaslă prin modul în care își dezvoltă "ideația", dar stilul în care pune problema îl așează în galeria unui Ion "Teleagă", "Portocală" Negulescu sau Luluța Koveși.

Citiți și Sistemul reacționează securistic la Conferința Medicilor Români care au expus Dictatura Covid la Parlament. Daniel Coriu, sponsorizatul Pfizer și Johnson de la Colegiul Medicilor, a sărit din baie ca să înfiereze medicii, la denunțul unui ONG de casă

Este incredibil ce nivel de obediență tâmpă față de Stăpân și de agresivitate față de cei pe care ar trebui să-i apere o are acest ipochimen.

Și ne demonstrează, o dată în plus, că la nivel academic lucrurile se degradează vertiginos.

Distanța dintre fostul președinte CM, prof. Vasile Astărăstoae, și acest tablagiu globalist care mestecă rumeguș ars, este de ani lumină.

O dovadă clară că Sistemul încurajează mediocritatea și oportunismul, nu valoarea și gândirea critică. Nu poți impune o minciună mondială ca Plandemia cu oameni verticali și deștepți.

VIDEO (Coriu la telefon de la aprox. min 56):