Publicistul Iulian Capsali comentează informația apărută joi privind decizia Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității de reverificare a relației fostului președinte Traian Băsescu cu Securitatea după ce în dosarul său au apărut noi informații. În opinia lui Capsali, acest dosar scos peste noapte pare „o diversiune”. „Nu, Traian Băsescu nu a fost un simplu turnător! El a fost ofițer al serviciilor comuniste, cea mai mare calamitate națională, trădătorul suprem”, scrie publicistul într-o postare pe Facebook.

„Faptul că apare acum dosarul de colaborator al Securității al lui Băsescu - și unde, în UM-urile de presă ale foștilor lui sclavi! - scos de un angajat SRI, mi se pare o diversiune.

Nu, Traian Băsescu nu a fost un simplu turnător! El a fost ofițer al serviciilor comuniste, cea mai mare calamitate națională, trădătorul suprem.
Faptul că acum, în această campanie electorală, plusează încă o dată cerând desființarea suveranității statelor membre ale UE și crearea unui stat artificial (SUE), arată o dată în plus că e dispus să sacrifice absolut tot ca să-și salveze pielea. Nu e capabil de crimă, e prea puțin pentru el, a fost capabil ca să distrugă România, cu largul concurs al "elitelor" fripturiste.
Într-un deceniu, Băsescu a transformat România într-un rebut la cheremul corporatocrației, un stat parazitat de neo-Securitate, care a urmărit exclusiv transformarea țării, prin Procuratură - SRI - Justiție, într-un experiment totalitar, un caz școală pentru realizarea proiectului Noii Ordini Mondiale”, a comentat Capsali.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews