ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub titlul de mai sus, publicistul Iulian Capsali prezintă considerațiile doamnei Dana Vedorini, biochimist cu specializare în farmacologie la Montreal: „Este important să înțelegem mai întâi că mesagerul împachetat va ajunge din mușchi, prin limfă și nodulii limfatici, în fluxul sanguin. Alcătuirea corpului viu nu permite specularea care s-a încercat: "rămâne la locul injectării și acolo crează anticorpii specifici", bla, bla. Nu poți face această afirmație.

Acest "pachet" este special creat pentru a putea fi preluat, lipit, transferat membranar, de orice celulă a organismului, dacă intră în contact cu ea. Cele care sigur vor avea acest contact sunt celulele care 'căptușesc" pe interior vasele de sânge (arterele, venele și capilarele).

Apoi este important să înțelegem că organismul este echipat cu celule imunitare setate să distruga orice CELULĂ (nu doar antigenul va fi distrus, ci celula), care produce sau prezintă fragmente de proteina "non-self". Nu e nevoie să învățăm toate detaliile imunologice, care fiind foarte complexe, ne pot intimida, nu.

Ci doar să înțelegem că există acest sistem al recunoașterii "strainilor" din corp, dealtfel și rejectarea grefelor sau transplanturilor se întâmplă datorită acestor celule (T) care ucid pentru apărare tot ce este "non-self" sau "non-soi" în franceză.

Dacă proteina antigen (nu contează care, orice "ser" creat prin această tehnologie va face același lucru), începe să fie sintetizată de celule ale peretelui vascular, acesta va fi lezat de limfocitele T, care omoară celulele producătoare de "non-soi". Lezarea va activa sistemul de coagulare, pe care de aceea îl avem, ca să oprească scurgerea, rănirea. Și se mai poate întâmpla ceva: conținutul "pachetului" poate pleca câtre organe. Infiltrarea în țesuturi trage după sine atacul asupra propriilor celule "trădătoare", atacul auto-imun.

Între timp vor apărea și celulele B, specifice, anticorpii pe care atât i-am așteptat.

Dacă mai introduci o dată "pachetul", anticorpii vor ataca, cu activarea sistemului complement. Se va produce un atac combinat al acestor două armate de apărare ale corpului nostru.

Doar imaginați-vă lezarea, rănirea pereților vaselor din creier sau din inimă. Inflamația va fi prezentă. Coagularea va acționa. Corpul încă funcționează, încă se apără...

Dar vătămarea poate fi ireversibilă.

Mai mult decât temele uzuale astăzi, mă îngrijorează potențiala (și foarte probabila) forțare a înlocuirii tuturor "serurilor" clasice folosite în ziua de azi, cu "produse de laborator" pe bază de "mesager" genetic.

Observ direcția în care merg explicațiile pentru eșecul primului experiment global. Se insinuează subtil că nu ideea, tehnologia "imunizării" prin mesagerul genetic este complet greșită, ci doar faptul că proteina noastră cu "țepi" era deosebit de periculoasă, în varianta ei originală.Și că în rest ar fi extraordinar să mergem pe această tehnică pentru înlocuirea celorlalte seruri de imunizare folosite astăzi de omenire.”

Nota Redacției: Cu privire la apariția unor noi vaccinuri cu ARNm s-a pronunțat și profesorul Sucharit Bhakdi, care afirmă că „Ei incearca acum sa introduca vaccinul ARNm pentru orice (patogen) de pe pamant. Oricare vaccin ARN mesager va produce vatamari severe in corpul nostru si trebuie interzis! - rujeola, oreion, hepatite, gripa, orice altceva.” (Vor distruge omenirea)

Profesorul Sucharit Bhakdi, într-un recent avertisment, susține că deja a apărut vaccinul anti-gripal cu tehnologie ARNm. (De ce mor vaccinații)

De asemenea, ActiveNews a mai publicat un alt avertisment privind aceeași temă, intitulat OMS pregătește 500 de noi vaccinuri până în 2030, multe cu ARNm. Dr Rima Laibow discurs revelator despre AGENDA 2030 și planul sinistru al depopulării prin vaccinarea forțată: Este o organizație coruptă și genocidară. VIDEO

De la materialul reprodus de Iulian Capsali am reținut comentariile avizate ale unui medic de la Spitalul de Urgență Elias, care s-a vaccinat cu un ser experimental Covid:

Liana Tauberg: „Este adevărat ca în cazul infecției virale se întâmplă același lucru, dar un vaccin nu trebuie sa implice aceste riscuri. Tehnologia ARN mesager învață celulele proprii sa sintetizeze o proteina străină, pe care o expun pe membrana lor. Acele celule ajung sa fie distruse de sistemul imunitar - fiind considerate "non self" deoarece au pe membrana o proteina străină. Dar asta "invata" sistemul imunitar sa distrugă celule proprii. Din ele ies proteine intracelulare care de asemenea ar trebui sa nu iasă im spațiul extracelular. Și sunt percepute tot ca non-self.

Care sunt primele celule unde ajunge ARN-ul mesager? Celulele musculare din zona injectarii. Distrugerea lor duce la primul efect secundar - durerea la locul injectarii.

După rapel - eu am avut timp de o zi dureri atroce - care au interferat serios cu activitatea. Dar asta nu e asa grav pana la urma. Însă... dacă învățăm sistemul imunitar sa distrugă celule musculare - o poate face și în alte locuri din organism unde sunt mușchi.

Prietena mea a avut - după fiecare doza - mialgii intense, incapacitante, inclusiv afectarea musculaturii care asigura deglutiția.

A zăcut în pat peste o săptămână după fiecare doza. Partenerul ei o ducea la baie, și ii dădea sa bea cu lingurita atunci când avea dificultăți la înghițire.

Dar inima ce e? Pai tot un mușchi. Reacțiile imunitare pot afecta și acest mușchi nobil. Hai sa ne miram de miocardite, de tulburările de ritm cardiac.

Dar ARN - ul mesager nu rămâne în mușchiul în care a fost injectat. Pe cale sanguina sau limfatica poate ajunge oriunde în organism.

Unde? Pai - în celulele din endoteliul vascular.

În acest caz, reacția imunologica, îndreptată spre aceste celule, se desfășoară în lumenul vascular.

Dar o reacție imunologica într-un vas sanguin - antrenează cascada coagulării.

Ce înseamnă asta? Cheaguri de sânge - care pot obstrua vasul sau pot porni razna prin organism. Dar dacă acel vas e o coronara? Sau un vas cerebral? Ce urmează? Infarct, accident vascular cerebral... și, indiferent ce vas este, dacă trombul pleacă - poate ajunge oriunde - și putem avea tromboze în orice zona.

Dacă pe cale sanguina ARN-ul ajunge în celule din țesuturi "nobile" - glande endocrine sau altele - se vor declanșa reacții ce pot afecta acele țesuturi. Celule beta pancreatice - diabet. Țesut ovarian - tulburări de ciclu menstrual.

Și câte altele.

Toate aceste efecte secundare au fost descrise de la apariția acestor vaccinuri care - pe lângă ineficienta - antrenează toate aceste riscuri. Și altele.

(Nota noastră: ActiveNews a publicat pe 13 decembrie 2020 următorul articol-avertisment: MOARTEA, între cele 22 de "efecte secundare" ale unui VACCIN ANTI COVID-19, conform Administrației pentru Alimente și Medicamente a Statelor Unite ale Americii. DOCUMENT/VIDEO)

Sunt persoane la care, la scurt timp de la vaccin - s-a redeclansat un cancer - după zeci de ani de la remisiune - și s-au trezit direct în stadiu terminal - cu multiple metastaze - la 20 - 30 de ani după ce învinsesera lupta cu acel cancer.

Suntem peste 2000 de salariați la spital. Dar tatăl meu a făcut bradicardie severa - pe punctul de a necesita stimulator cardiac - la 5 zile după rapel. Atunci am început sa înțeleg mecanismul reacțiilor secundare - și e pura chestiune de noroc. A face un vaccin al cărui mecanism de acțiune implica fenomene autoimune prin însăși natura lui e o ruletă rusească. Și, dacă ar fi eficient, sa spunem ca beneficiul ar exista. Dar eficiența e atât de redusă - dacă nu chiar inexistentă - încât e un risc mare pentru ... nimic.”

Citiți și VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO