ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPS TEODOSIE

împlinește astăzi 67 de ani.

În anii plandemiei, când ne-a fost luat dreptul de a participa la Sfânta Liturghie și Biserica a fost prigonită, a fost cel mai curajos ierarh al BOR; este motivul pentru care a fost atacat furibund, la ordin, de presa securistă, dar și de ridicolele "elite creștine" dilematico - vacciniste, care promovează agenda Davos (globalism) inclusiv în Biserică.

Imaginea este din 16 august 2020, de la mănăstirea Noul Văcărești, când a oficiat o slujbă cu largă participare populară în ziua Martiriului Brâncovenilor. După câteva luni, în data de 30 nov, de Sf. Andrei, a spart gheața restricțiilor și a slujit în fața a mii de creștini veniți din toată țara, chiar dacă Poliția a încercat să pună piedici acestui mare eveniment ecleziastic național.

Dragostea cu care este înconjurat de români este o mângâiere pentru nedreptățile și atacurile la care este supus în continuare. Dar Dumnezeu îi încercă mereu pe cei pe care-i iubește.

Personal, îi doresc putere multă și sănătate sub ocrotirea Maicii Domnului și a întâiului chemat la evanghelizarea lumii - Sfântul Apostol Andrei - cel care a pus bazele primelor comunități creștine în pământul Dobrogei.

Citiți: LA MULȚI ANI MITROPOLITULUI TOMISULUI! IPS Părinte Teodosie, un ierarh cu o dragoste deosebită față de credincioși, cultură, tradiție, istorie și țară. Mărturisirile unui fost student