ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul Iulian Capsali a postat vineri seară pe contul lui de social media o reacție la știrea conform căreia rămășițele osoase din gospodăria lui Gheorghe Dincă din Caracal ar fi ale unei persoane de 15-17 ani, ulterior dovedindu-se că testele ADN corespund cu materialul genetic furnizat de părinții Alexandrei Măceșanu. Iulian Capsali citează câțiva specialiști care afirmă că răpitorul nu ar fi putut incinera corpul victimei într-un butoi din curte, deși acesta a recunoscut că ar fi ucis-o pe minoră, și consideră că „suntem mințiți ca la Colectiv, din rațiuni de stat.

„MINCIUNI

Acad. prof. dr. Vladimir Beliș spune că din ADN-ul din oase calcinate este imposibil de prelevat, că nu va fi suficientă masă biologică și că nu crede că Alexandra a fost arsă în butoiul din curte. Gheorghe Ionel, fost șef al crematoriului Vitan-Bârzești spune clar: „Sută la sută (100%) Alexandra nu a fost incinerată în acel butoi”, întrucât dementul ar fi trebuit să facă un foc care să ajungă la 1.400 grade C, timp de cel puțin o oră, iar ăștia vin și îmi spun că a turnat 3 kg de vaselină și un carton asfaltat, iar rămășițele găsite în butoi sunt ale unei fete de vârsta Alexandrei, ba că i-ar fi găsit chiar ADN-ul acesteia.

NU CRED! Suntem mințiți ca la Colectiv, acolo unde spuneau că a ars buretele de la artificii, fapt care a fost demonstrat ca imposibil.

Suntem mințiți din Rațiuni de Stat.

Urmează 10 august”, a opinat vineri pe Facebook regizorul Iulian Capsali.