ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Iulian Matache, actual secretar de stat la MT, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, în baza deciziei BPN al PSD.

"În baza deciziei BPN al PSD, am decis să-l propun pe domnul Iulian Matache pentru funcţia de ministru al Transporturilor! Îi urez succes!", a scris premierul pe contul său de Twitter.

Astfel, Iulian Matache ar putea să preia portofoliul Transporturilor, după ce președintele Klaus Iohannis a respins prima propunere a premierului Victor Ponta, în persoana lui Mihai Fifor.

Pe numele complet Iulian Ghiocel Matache, el a fost numit secretar de stat la Transporturi în martie 2014. Anterior, Iulian Matache a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Presa locală scrie că Iulian Matache este un apropiat al lui Marian Oprișan, iar soția lui  - Daniela Matache - este preşedintele Secţiei Penale a Tribunalului Vrancea.

Iulian Matache a fost până în vara anului 2012 director de investiţii la Consiliului Judeţean Vrancea.