ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE VIDEO STAREA DE LIBERTATE:

Convoiul Libertății a fost oprit de Jandarmerie la intrarea în București sub pretextul steagurilor tricolore montate pe mașini. Motivul este hilar, având în vedere că la protestul din 1 Decembrie și mașinile de Jandarmi aveau tricolorul înfășurat la oglinzi și nu le-a oprit nimeni. Până la urmă, Convoiul compus din circa 100 de mașini a fost lăsat să treacă de primul control al Jandarmilor și a ajuns în Piața Universității.

VIDEO:

Dar nu înainte de a trece pe la Ambasada Canadei, unde au claxonat și au scandat la portavoce împotriva dictaturii instaurate de regimul Trudeau, care i-a arestat pe capii Convoiului canadian și se zbate să-i disperseze pe șoferii de camion care au rezistat în Ottawa timp de 3 săptămâni, spunând că nu vor pleca decât după abolirea ordinelor de vaccinare obligatorie (minutul 33 din filmarea din deschider de la Starea de LIbertate).

Efective ale Jandarmeriei, SRI, SMURD și o mașină de Pompieri au fost dispuse și în dreptul Ambasadei Canadei la București, aflate pe bulevardul Kiseleff, între sediul PSD și cel al Ambasadei Rusiei și unde convoiul s-a oprit înainte de a ajunge în Piața Victoriei.

VIDEO:

În Piața Victoriei, Jandarmeria a blocat cu garduri centrul Pieței pentru a nu se putea parca mașinile venite din toată țara, acestea fiind silite să se învârtă în cerc, claxonând.

VIDEO:

Începutul demonstrației din Piața Victoriei. Nu a lipsit steagul Canadei:

Convoiul pentru Libertate București

Vezi galeria Convoiul pentru Libertate București